VAŽNA PRAVILA

Što učiniti da prvi spoj bude uspješan

19.12.2013 u 09:16

Bionic
Reading

Slobodni ste i spremni za upoznavanje novih ljudi? Odlično, jer je bazen samaca prilično dubok čak i ako vam se tako ne čini

Sastanci su možda nekim ljudima super, ali većini se čini kao dosta posla. Ordinacija.hr donosi nekoliko aktivnosti kako uspješno proći prvi susret i osigurati si drugi izlazak. Ako će uz ove savjete postojati i kemija među vama, šanse su 97 posto da će vas on/ona nazvati u iduća 72 sata.

Prvi sastanak

Prvi sastanak u kinu ili na koncertu nije najbolji izbor! Iako nude zabavu, ne pružaju priliku za razgovor, a on je bitan! Na prvom sastanku se trebate upoznati pa ga planirajte za restoran ili miran kafić.

Planirajte unaprijed

Poziv na večeru je upućen i sad se možeš opustiti? Ne! Vrijeme je za dobar plan. Sastanak ispred restorana ili negdje drugdje? Ima li određenih želja u vezi hrane? Tko će i kako platiti večeru? Sve su to pitanja na koje je potrebno znati odgovore prije nego izađeš kroz vrata.

Biranje odjeće

Za prvi sastanak svakako treba biti udobna i već isprobana. Ne kupujte nove odjevne predmete jer bi se moglo dogoditi da vam bude neugodno u čemu ste. I zaključimo da će vas samopouzdanje odvesti dalje nego bilo koja trendi haljina.

Isključite mobitel

Osim ako imate plan da vas prijatelj nazove i spasi ako je sastanak dosadan, telefon bi trebao biti isključen.

Više o ovoj temi pročitajte na stranicama Ordinacija.hr.