Eisenberg Paris

Što svaki muškarac mora znati

23.04.2020 u 08:25

Bionic
Reading

Potpuna njega kože u dva koraka

Koža je najveći ljudski organ s nevjerojatnom moći regeneriranja, dok je kod muškaraca deblja i otpornija nego što je to slučaj kod žena. Ipak mnogo je čimbenika koji će proces regeneracije usporiti ukoliko se ne primjenjuje adekvatna njega. Rezultat drugačijeg načina života u izolaciji, najčešće popraćen stresom, predstavlja izazove u očuvanju zdravlja i hidratacije. Um i koža povezani su na više razina, a razina stresa, učestalost tjelovježbe ili tek svakodnevno brijanje samo su neki od faktora uslijed kojih koža pati radi naglih promjena. I dok žene uživaju u izboru i nanošenju više proizvoda, muškarcima treba jednostavna i efikasna svakodnevna njega koja će voditi bitku sa svim naporima kojima je koža izložena. Eisenberg Paris, svjetski poznati brand kojem je njega kože u prvom planu, za muškarce je razvio proizvode kojima je glavna uloga primjenjivost u svim važnim segmentima svakodnevne njege.

Jednostavnost kao ključni segment u Eisenberg ritualu njege od dva koraka pobrinut će se da je koža dubinski nahranjena i njegovana, bez previše kompliciranja. Jutarnje umivanje upotpunjuje se nanošenjem proizvoda za savršenu njegu nadraženih područja - Ultra Rich Protectant ( 465,00 kn / 75 ml ) koji obnavlja suhu, osjetljivu i iritiranu kožu te trenutno omekšava i smiruje ne samo lice već i oslabljena specifična područja kao što su ispucale usne, crveni nos, laktovi ili pete. Ova bogata krema sa idealnom koncentracijom shea maslaca koji njeguje i štiti dok bisabolol omekšava i trenutačno umiruje, vraća ravnotežu i popravlja narušenu barijeru kože.

Osim što se koristi ujutro, kremu je moguće nanijeti i navečer na čisto lice i vrat te lokalno za intenzivnu njegu dehidriranih i oštećenih dijelova kože s umirujućim rezultatima već nakon prvog korištenja.

Kako bi ova jednostavna rutina u njezi kože bila potpuna, drugi korak ka tome je krema koja regenerira kožu tijekom noći, izuzetno bogata hidratantnim aktivnim sastojcima i moćnim zaštitnim svojstvima - Night Cream Treatment (499,00 kn / 75 ml). Shea maslac i papaja trenutačno umiruju i ublažavaju iritaciju i crvenilo krhke kože radi klimatskih promjena i onečišćenja. Trio-Molecular® formula pojačava aktivne sastojke sadržane u ovom tretmanu i pruža dubinsko obnavljanje istovremenim djelovanjem protiv starenja. Nanosi se navečer na čisto lice i vrat, s rezultatima njegovane i savršene kože već prvog jutra.

Nekoliko jednostavnih koraka dijeli vas od kupovine ovih Eisenberg proizvoda: klik na www.douglas.hr ili poziv na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-20h) i proizvodi stižu na vašu adresu.