AVRIL LAVIGNE

Što slavnoj pjevačici daje samopouzdanje?

19.12.2013 u 11:12

Bionic
Reading

Iako se pojavila na sceni prije desetak godina, Avril Lavigne (29) još uvijek ima vjerne fanove koji rado kopiraju njezin stil, što pop/punk princezu, kako kaže, jako veseli

U intervjuu za siječanjsko izdanje magazina Allure, Avril je otkrila ponešto o svojoj stilskoj evoluciji od početaka u glazbenoj industriji pa do danas.

'Sa svakim albumom unosila sam neke promjene. Kad sam bila tinejdžerica, imala sam ravnu svijetlosmeđu kosu, nosila sam majice s printovima i hlače s džepovima, a kad sam objavila 'The Best Damn Thing', furala sam pomalo goth stil. To je za mene odrastanje', rekla je Avril.

Pjevačica je razvijala svoj stil odijevanja, ali duga kosa godinama je njezin zaštitni znak. Avril misli da joj duga kosa daje potrebno samopouzdanje.

'Zbilja volim imati dugu kosu. Gotovo uvijek je nosim spuštenu jer imam taj više dječački stil. Sramežljiva sam osoba i možda mi duga kosa ulijeva samopouzdanje. Nisam ni ja sigurna, ali ne bih se ošišala', kaže Avril, otkrivajući da je na nagovor Marilyna Mansona izbrijala dio glave.

Pjevačici koja se ovoga ljeta udala za Chada Kroegera iz benda Nickelback simpatično je kad fanovi kopiraju njezin stil odijevanja.

'Kad god malo promijenim imidž, fanovi to počnu imitirati i odjednom svi na koncerte dolaze odjeveni kao ja', kaže Avril, pohvalivši se time da je ove godine objavila peti album u karijeri pod nazivom 'Avril Lavigne'
 
Sviđa li vam se Avrilin stil odijevanja?