MIX AND MATCH

Što Sisley nudi za proljeće i ljeto?

22.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Miješanje stilova i eksperimentiranje s bojama izgleda jednostavno, no rijetki modni znalci znaju smiksati odlične dnevne i večernje varijante. Sisley u novoj kolekciji odlično spaja military stil s Woodstockom, večernji outfit nadahnut je ikonom elegancije Marlene Dietrich, a parti diva nosi paletu boja od bijele do ponoćno plave ili tamnocrvene

Za dnevni outfit odličan je njihov isprani traper, kombiniran s košuljama od pamuka. Za one koji žele više seksi look, tu su dugačke košulje do bedara opasane remenom koji pada niz bokove, sve začinjeno trendi čizmicama.

Damski štih pak Sisley donosi kroz mekane tkanine, lepršave haljinice, a kratke hlačice i suknje otkrivaju gole noge. Nadahnuće nalaze u ikoni stila Malene Dietrich. Za večernji izlazak odlične su njihove koktel haljinice, prozirni topići ili ženstvena crna uska odijela. Posebni pečat dat će njihove majice s printevima i šljokicama.

Za one koji žele izgledati romantično nevino, tu je Lolita, sportski dio kolekcije koji čine svijetle boje, bluze od muslina, topići i mini suknje.

Kako izgleda Sisley žena za proljeće i ljeto 2011, pogledajte u fotogaleriji.