MAŠTA MOŽE SVAŠTA

Što raditi s golim muškarcem?

22.07.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Kako ga uzbuditi? Što raditi s golim muškarcem? Kako mu priuštiti seksualni doživljaj za pamćenje? Donosimo vam nekoliko nezaboravnih ideja

Seks je nepresušan izvor ideja, pa ipak smo svi tako često bez inspiracije. Pustite malo maštu da preuzme vodstvo, a dok vam se inspiracija ne vrati, mi vam donosimo nekoliko ideja koje možete prakticirati s golim muškarcem. Vjerujte, realizaciju ovih ideja neće zaboraviti nijedno od vas.


Priuštite mu nezaboravno tuširanje
Napad sleđa
Prikradite mu se tiho sleđa i čvrsto ga uhvatite za penis. Efekt iznenađenja bit će velik. Priljubite mu se uz leđa tako da osjeti cijelo vaše tijelo, a penis ne ispuštajte iz ruku. Dok ga milujete, šapćite mu na uho slatko prostote. To će ga strašno uzbuditi i oboma vam priuštiti nezaboravan seks.

Skidajte se do kraja

Dok je on gol, i vi skinite sve sa sebe. Vrlo vjerojatno nikada nije imao prilike dobro pogledati vaše tijelo na svjetlu. Priuštite mu to jer on sanja o tome. Jednostavno stanite ispred njega, skinite sve sa sebe, gledajte ga u oči i uživajte u užitku njegova gledanja. I ovaj potez za njega će biti iznenađenje, a to je u seksu uvijek prednost.

Postanite životinje
Probudite svoje iskonske nagone i pokažite mu da želite seks na stojećki. Za njega će to biti izazov kojemu neće moći odoljeti. Neka vas uzme dok stoji, a vi ga obgrlite nogama. On će biti u potpuno dominantnoj poziciji, a vi nevini plijen. Osim toga, on će imati savršen pogled na vaše grudi tijekom seksa.

Povežite mu oči
Bez ijedne riječi stavite mu povez na oči. Dok on bude bespomoćno stajao ne znajući što se događa, vi ga ljubite, grickajte, lickajte i dodirujte. Napravite pauze između svojih akcija dok se on bude pitao što je sada sljedeće na redu. Zadirkujte ga i potpuno preuzmite kontrolu. To će ga izludjeti.

Odvucite ga pod tuš
Uzmite ga za ruku i odvedite ga pod tuš. Uzmite gel za tuširanje i namažite mu pjenom cijelo tijelo. Pazite da vam dodiri i pokreti budu senzualni. Masirajte ga cijelog, a posebno se zadržite na njegovu penisu. Ne dajte mu da vas dodiruje jer ovo je vaša igrica. Kad ste ga lijepo oprali, senzualno ga isperite, a onda pustite da on preuzme stvari u svoje ruke.

Napravite pladanj od njega
Polegnite ga na stol i zamolite ga da bude miran i tih. Potom na njegovu tijelu servirajte omiljenu hranu koju pronađete u hladnjaku. Najbolja je tekuća hrana koju ćete lako polizati. Jedite s njega vrlo polako, a nakon svakog zalogaja skinite dio odjeće sa sebe. Kad sve pojedete, bacite se na njega jer on je desert.