ZANIMLJIVO

Što niste znali o njegovim intimnim dijelovima

26.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

I muškarci su, poput žena, tašti i osjetljivi na svoje tijelo, posebno na njegove intimne dijelove. Kako biste usrećili svog dragog, dajte mu kompliment i nemojte se zgražati kad ponekad počeše svoju stvarčicu. Oni to jednostavno rade po 'defaultu'

Evo što niste znali o njemu i njegovim intimnim dijelovima:

Žene vole kad im komplimentiraju kosu, muškarci vole kad im pohvalite 'alat'.

Nemojte im pričati o svom obdarenom bivšem, no ako mu je visio kao svjećice na božićnom drvcu, slobodno mu ispričajte tu priču. To će mu dodatno pojačati samopouzdanje.

Nemojte za 'to' reći da je penis. Vi ste izazovna žena, a ne medicinski rječnik. Razmišljajte grandiozno i snažno. I možda nepristojno.

Penis nije jedinac, on ima i dva brata. Nemojte zaboraviti na te visuljke jer vaš dragi ne voli kad ih zanemarujete.

Budite maštoviti i njegovoj muškosti dajte moćan naziv, a vaš će dragi biti oduševljen

Volite intimnu zonu bez dlačica i nagovarate ga da se obrije? Nemojte se čuditi ako na svom brijaču uskoro pronađete njegove dlake.

Muškarci se ne žele konstantno češati tamo dolje. Jednostavno im se ponekad testisi prilijepe, pa ih je potrebno prodrmati. Ružno je to vidjeti, da, ali što se njih tiče, totalno je neophodno.

Polako s penisom. To nije drška na sedlu. Tri posto muškaraca u Americi boluje od Peyronieve bolesti, koja se manifestira savijenim penisom prekrivenim ožiljcima. To ne biste poželjeli ni njemu ni sebi.