MIRNA OAZA USRED ASTRO-OLUJE

Što nam donosi mladi mjesec u Škorpionu? Odbacite emocionalne terete, započnite nove poslove

15.11.2020 u 07:07

Bionic
Reading

Ovogodišnja planetarna kretanja nabijena su nasilnom energijom, ali nedjeljni mladi mjesec za većinu će znakova biti mirna oaza usred astro-oluje. Mlađak će biti egzaktan 15. studenog u 6:09 ujutro u hrvatskoj vremenskoj zoni u zadnjoj trećini znaka Škorpiona. Ova mjesečeva faza redovno je povoljna za počinjanje poslova, projekata i odnosa jer potiče njihov brži napredak i rast

Škorpionski mlađak ove je godine u pozitivnom odnosu s Jupiterom, Saturnom i Plutonom, što govori da ćete imati više hrabrosti i odlučnosti za pravljenje prvih koraka. Budući da je u petak 13. Mars prešao iz retrogradnog u direktno kretanje, izgledno je da će ovih dana neke prepreke pasti, a blokade biti uklonjene. U prilog tome govori i aktivan, brzi Merkur, koji će vam omogućiti da se jasnije i otvorenije izražavate.

Raskrstite s odnosom koji opterećuje

Mlad mjesec u ovom znaku vruće i uzburkane vode dobar je za jačanje samokontrole, oslobađanje od svakovrsnih ovisnosti, otplatu dugova i općenito odbacivanje tereta. Mlađak i dan poslije njega pomoći će vam da raskrstite s teškim i kompliciranim odnosom ili negativnom emocijom koja vas ne vodi ničemu dobrom. To bi mogli biti beznadna ljubav, jednostrano prijateljstvo ili žeđ za osvetom. Bolji uvid u tuđe emocije i namjere još je jedna povlastica koju vam daje ova faza.

  • +16
Demi Moore horoskopski Škorpion, rođena je 11. studenoga 1962. Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Rođeni u središnjih desetak dana studenog, veljače, svibnja i kolovoza bit će najizloženiji ovogodišnjem mlađaku u Škorpionu. Njihove bi emocije mogle naglo postati uzburkane i navesti ih na nerazumne postupke. Stoga savjetujemo Škorpionima, Vodenjacima, Bikovima i Lavovima treće dekade suzdržanost, toleranciju i poslušnost prema osobama od autoriteta. Buntovništvo i kršenje propisa donijeli bi vam vrlo kratku zadovoljštinu i dugotrajne neugodne posljedice.