DETALJNO SKENIRANJE

Što muškarci prvo primijete na vama?

06.10.2010 u 07:46

Bionic
Reading

Čim vas prvi put pogleda, muškarac odmah uočava detalje koji će mu otkriti jeste li pravi materijal za njega. Nemilosrdno? Možda, ali istinito

Svaka žena primjećuje kada je muškarac pogleda i, naravno, svaka bi voljela znati što u tom trenutku dotični muškarac misli. Stručnjaci kažu da je samo jedan pažljiviji pogled na ženu muškarcu dovoljan da procijeni je li za njega ili nije. Na čemu im pogled najviše zastaje?

Osmijeh
To je stvar koju je najlakše uočiti. Ako se žena osmjehuje, na prvi pogled djeluje pristupačno i toplo. Djeluje kao netko s kim razgovor neće biti težak i naporan. Naravno, osmijeh mora biti iskren, a je li uistinu takav, otkrivaju oči.

Ako se žena osmjehuje, na prvi pogled djeluje pristupačno i toplo
Oči
Oči zaista jesu ogledalo duše i puno otkrivaju u čovjeku. Znaju to i muškarci koji u prvom kontaktu sa ženom traže upravo njezin pogled. Ako ga pronađu i u njemu vide ono nešto što im se svidi, vrlo je vjerojatno da će vam prići. Stoga, ne gledajte u pod nego tu i tamo pogledajte i u njega.

Omjer struka i bokova
Podsvjesni dio muškarca uvijek traži majku svoga djeteta. I zato ono iskonsko u muškarcu mjeri ženin opseg struka i bokova. Ako je struk znatno tanji od bokova, to je znak da je žena plodna. Takve su žene obično muškarcima vrlo privlačne.

Umjetni dodaci
Možda će muškarci komentirati silikonske obline glumica, ali takve žene u stvarnom životu kod njih ne prolaze. Čim pogleda ženu, muškarac detektira sve umjetno na njoj jer ga to odbija. Stoga, nemojte se opterećivati ekstenzijama, umjetnim trepavicama i noktima jer njemu to i nije privlačno. Njegujte prirodnu ljepotu.

Glas
Muškarce privlači i ženski glas i to onaj ugodni i lijepi ženski glas koji nije piskutav. Jedno je istraživanje pokazalo da muškarce odbijaju piskutavi glasovi bez obzira na ljepotu žene. Dakle, idući put u novom društvu govorite nešto tiše i malo dublje.

Ten

Lijep ten znak je dobra zdravlja i to je također jedna od stvari koje muškarce privlače. Poznato je da je njegovana koža znak zdravlja, a postiže se zdravom prehranom i dovoljnom količinom vode.

Sjaj
Ono nešto kod žene moglo bi se nazvati sjaj koji je teško racionalno objasniti. Može se reći da zadovoljna žena i zrači zadovoljstvom koje je uvijek privlačno. Muškarci to registriraju odmah čim vide ženu, jednostavno osjete je li zadovoljna i sjaji li ili je iskompleksirana i puna problema.