SKRIVENE TAJNE

Što muškarce posebno uzbuđuje?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.06.2010 08:30
  • Objavljeno 28.06.2010 u 08:30
seks, krevet zavođenje, ljubav,

seks, krevet zavođenje, ljubav,

Izvor: Corbis / Autor: Alfred Saerchinger /Corbis

Žene ne mogu ni zamisliti što sve na njima uzbuđuje muškarce. Oni primjećuju ono na što žene ne obraćaju posebnu pažnju, ali baš to uzbuđuje muškarce

Da, muškarce uzbuđuje pogled na lijepe ženske grudi, oblu stražnjicu i seksi duge noge. Ali uzbuđuju ih i razne druge stvari kojih žene i nisu svjesne. Naučite na što pada jači spol i iskoristite to u zavođenju željenog muškarca.

Edvard March/Corbis

Edvard March/Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Edvard March/Corbis

Muškarci na ženama zamjećuju mnogo toga
Laskanje
Muškarci imaju veliki ego i jako vole kad se na njihov račun govore samo lijepe riječi. Posebno ih uzbuđuje kada im lijepa žena laska. Nije bitno jesu li pohvale vezane uz njegovo tijelo, pamet ili sposobnosti, važno je da im se laska. To im se sviđa jer na taj način grade sliku o sebi kao o pravom muškarcu koji je sposoban zadovoljiti ženu u svakom pogledu. Posebno im se sviđaju komplimenti koje dobiju u krevetu, a to ih dodatno uzbuđuje.

Pogled na golu kožu
Muškarci su vizualna bića, ali ne vole sve odmah znati. Drugim riječima, puno im je uzbudljivije kad se ženin seksipil može nazrijeti kroz odjeću, a ne kad je sve otkriveno. Primjerice, pogled na slučajno otkriveni dekolte nešto je čemu oni ne mogu odoljeti. Njihovu maštu pali i noga koja je sasvim slučajno izvirila kroz prorez na haljini. Ukratko, vole vidjeti samo onoliko gole kože koliko im je dovoljno da im proradi mašta.

Pamet
Pametna žena za muškarca je izazov. Zna da s njom ne može lako i da se ona u svakoj situaciji dočeka na noge. To u njemu budi želju za osvajanjem. Osim toga, uz pametnu ženu mogu zamisliti i budućnost. Nekoliko je istraživanja pokazalo da su inteligentne i elokventne žene iznimno privlačne muškarcima. Oko njih se moraju truditi, a oni više cijene takav pristup nego kad odmah sve dobiju na gotovo.

Neuhvatljiva žena
Muškarci su lovci, čak i oni koji to ne misle o sebi. To im je jednostavno u genetskom kodu. Neuhvatljiva žena je tajnovita, a oni žele sve doznati. Ponašanje neuhvatljive žene pokreće u muškarcu iskonske okidače i oni se pretvaraju u lovca samo s jednim ciljem – uhvatiti predmet želje. Velike zavodnice znaju za te okidače muškarca i upravo uloga neuhvatljive žene dio je njihove taktike zavođenja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi