VRUĆI TRENDOVI

Što kažete na ove modne kombinacije?

02.12.2013 u 12:10

  • +2

Najbolje odjeveni tjedna

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Luca Chelsea / Splash News

Bionic
Reading

Sve do kasne jeseni održavale su uspješno slavne ljepotice svoje pomalo razgolićene stylinge, no s prvim danima prosinca zaokret je potpun. Čak je i Kelly Brook uspjela ukrotiti obline! Sve to pak ne znači da nisu 'it' ma gdje se pojavile

Kelly Brook, koja nas je prije desetak dana u svjetlucavom tankom kombinezonu počastila golim ramenima i s napola razgolićenim dekolteom, neki je dan nosila kompletić u boji starog zlata zatvoren na dekolteu i dužine do ispod koljena. Neobično za nju, ali vrlo damski i svakako pogođeno za svečaniju priliku.

Kad smo pak kod uličnog stila, nenadmašna je bila američka stilistica Olivia Palermo na ulicama New Yorka. Uvjerite se sami što rade dobre traperice i crvena košulja i kaputić na ženi!

Vrlo chic u gradu je i bila i Gisele Bundchen, u naoko jednostavnim komadima stylinga, no svaki je djelovao skupocjeno, od tamnih traperica, bež pulovera i smeđe kratke jaknice do čizama i vunene torbice.

Najbolji rock-chic pokazala je pak Jessica Alba, uz nekoliko moćnih kožnih komada koji su bili prava protuteža njezinoj inače, berem naizgled, nježnoj pojavi.

Spomenimo još dva svečanija stylinga vrijedna spomena u prošlom tjednu – onaj Kate Middleton u crnoj čipki, i onaj Sharon Stone koja nas ni s 55 godina ne prestaje iznenađivati smjelim modnim iskoracima.