DEČKI, OPREZ!

Što joj ne smiješ reći na prvom spoju

08.01.2011 u 10:21

Bionic
Reading

Dogodilo se i to – dugoočekivani prvi spoj, sav si hepi, sredio si se i sjajiš od veselja, ali cijeli se događaj pretvorio u – katastrofu

'Zašto, zašto?' ne prestaješ se pitati. Možda si je neugodno iznenadio svojim izjavama i ponašanjem. Evo što nikako ne smiješ činiti na prvom spoju!

Pitati je: 'Je li to dijetna cola?'

O, ne, to nikako. To je kao da joj kažeš da bi trebala smršavjeti ili da si uvjeren kako ona želi smršavjeti. Kako bilo, sve što se tiče težine nikako nemoj spominjati na prvom spoju jer će joj to pokvariti cijelu večer. Sjeti se samo da većina djevojaka, pa čak i onih koje nemaju problema s težinom, u određenom trenutku u životu smatra da je malo predebela.

Sipati proste viceve

Ili općenito prostačiti. Vicevi o plavušama i bilo kakve vulgarnosti totalno su out za prvi spoj. Ako se ipak odlučiš za nešto vulgarno kao dokaz da si kuler, nemoj da te iznenadi njezina zbunjena i namrštena faca.

Reći joj: 'Opa, izgledaš super, moja bivša je imala istu haljinu!'

Premda je dobro biti iskren, nije dobro ne imati takta. A ovo svakako dokazuje da nemaš takta ni poštovanja prema tuđim osjećajima. Ovakve rečenice ne preporučujemo ni kasnije, ako vaša veza potraje!

Reći joj: 'Možemo li podijeliti račun?' ili 'A, k vragu, zaboravio sam novčanik!'

Ovo će se možda činiti staromodnim, ali ipak istraživanja pokazuju da 90 posto djevojaka i žena voli kada se muško ponaša kao džentlmen. Dakle, u džentlmensku gestu svakako spada i to da ti platiš piće (ili kino, pizzu...) na prvom spoju. Ne brini, za kasnije ćete se već dogovoriti!

Pitati je: 'Jesi li djevica?'

Ako jest, sramit će se reći. Ako nije, opet će joj biti neugodno o tome pričati. Hej, polako, pa tek ste na prvom spoju, ostavi neke stvari za vrijeme kada se bolje upoznate. Malo tko će s tobom podijeliti svoju intimu već na prvom spoju.

Non stop pričati o igricama, automobilima, nogometu...

...osim, naravno, ako i ona nije luda za nečim od toga. No ako je te stvari baš i ne zanimaju, a ti cijelu večer držiš monolog o tome kako s frendovima voziš aute na računalu, nemoj se začuditi kada na kraju ona – zaspi.