VRIJEME POMAGANJA

Što donosi mladi Mjesec u Vodenjaku

27.01.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Mladi Mjesec u Vodenjaku donosi vrijeme pomaganja, čišćenja i raskidanja s lošim navikama

Mladi Mjesec nastupa u četvrtak 26.  siječnja u 22:07 po srednjoeuropskom vremenu. U tom će se trenutku Mjesec i Sunce susresti na 8 stupnjeva i 15 minuta Vodenjaka. Za Mlađaka Mjesec nije vidljiv jer se, gledano sa Zemlje, nalazi preblizu Suncu.

Ova će Mjesečeva faza u najvećoj mjeri zahvatiti ljude rođene u prvih deset dana Vodenjaka, Bika, Lava i Škorpiona. Budući da je Vodenjak znak prijateljstva, bratstva, druženja, timskog rada, humanitarnih akcija i kovanja velikih planova, u vrijeme Mlađaka povoljno je započeti nešto vezano za spomenute aktivnosti i situacije.

Odbacite štetno i suvišno

Pružite ruku nekome tko je u nevolji ili zatražite pomoć ako vam treba, razmjenjujte mišljenja i savjetujte se s prijateljima, raskinite dotrajale odnose i emocionalno se odvojite od onog što vas opterećuje. Imat ćete povećanu sposobnost rješavanja problema originalnim, kreativnim pristupom.

Mlađak je pogodan za čišćenje, depilaciju, eksfolijaciju, odvikavanje od ovisnosti i loših navika. Danas i sutra dobra je prilika da izbacite suvišne i štetne tvari iz organizma. U tu svrhu pijte puno tekućine za detoksikaciju kao što je zeleni, kaduljin ili maslačkov čaj.

Da bi detoksikacija bila uspješnija, na dan Mlađaka i dan poslije njega preporučuje se samo tekuća hrana. Uvjet je da za takvu dijetu ne postoje medicinske kontraindikacije.