LOŠ HOROSKOP

Astro prognoza: Trumpova vladavina prijetnja je za čovječanstvo

21.01.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Dolazak Donalda Trumpa nema dobru astrološku budućnost - sljedeći američki predsjednik radit će stvari zbog pogrešnih motiva bez obzira na posljedice

Na dan ustoličenja Donalda Trumpa kao američkog predsjednika planeti su bili nepovoljno razmješteni, što je loš znamen za njegovu vladavinu. Svečanost se odvijala pod napetim odnosom Sunca u Vodenjaku i Mjeseca u Škorpionu, no taj je podatak zanemariv u usporedbi sa zlokobnim položajem Marsa i Saturna.

Dva najopasnija planeta ovih dana nalaze se u kvadratu, najgorem mogućem planetarnom odnosu. No ni to nije najlošija vijest: na dan inauguracije Mars u Ribama i Saturn u Strijelcu direktno su napadala oba Trumpova 'svjetla' - Sunce u Blizancima i Mjesec u Strijelcu.

Prijetnja svjetskom miru

Da se radi o horoskopu običnog građanina, takvi bi planetarni utjecaji bili opasni po njega; budući da govorimo o horoskopu jednog od najmoćnijih ljudi svijeta, opasnost prijeti cijelom čovječanstvu. Predsjednik velesile koji preuzima vlast u vrijeme takve slike neba svojim će postupcima ili propustima uzrokovati globalnu štetu, a njegova će vladavina biti upamćena kao izrazito negativna.

U odlučivanju će se voditi pogrešnim motivima i podlijegati ljutnji, mržnji, pohlepi i zavisti, ne mareći za posljedice. Njegovi će potezi izazivati burne reakcije i unutar SAD-a i na međunarodnom planu.

Svojom će nepredvidljivošću i proturječnošću unositi zbrku među saveznike i navoditi američke neprijatelje kao što su Kina, Sjeverna Koreja i Iran na agresivne protumjere.

Neki sporazumi i savezništva koji su desetljećima jamčili mir u velikim dijelovima svijeta doći će u pitanje, što će uzrokovati tektonske poremećaje. Uvelike krivnjom Trumpove politike, umnožit će se žarišta nasilja, a neka bi od njih mogla buknuti i na zapadnom Balkanu.  

Nestalan i površan

Svestrani biznismen, zvijezda realityja i tek odnedavna političar, Trump je rođen 14. lipnja 1946. sa Suncem u Blizancima, Mjesecom u Strijelcu i podznakom u Lavu. Sedam planeta i podznak nalaze mu se u zračnim ili vatrenim znakovima, što ga čini izvanredno prilagodljivim, neuhvatljivim, nestalnim i površnim. Horoskop otkriva da je vrlo spretan na riječima, majstor obmane i manipulacije, ponekad bolno iskren, a ponekad bezobziran lažov - ovisno o tome što mu odgovara u pojedinom trenutku.

Izuzetno je umišljen i samouvjeren, vrstan šoumen, zaljubljen u svjetla pozornice, u svoju moć i javnu ulogu. Preporuka za svakog pregovarača koji s njim bude imao posla: laskajte mu, divite mu se i povlađujte neovisno o tome što stvarno mislite. To vam neće zajamčiti uspostavu dobrog odnosa, ali vas bar neće odmah diskvalificirati.