MALE TAJNE

Što cure zbilja žele od dečki?

11.05.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Dečki su nešto jednostavniji od cura – ako im se djevojka svidi, žele je upoznati. Ako se pokaže zanimljivom, žele s njom provesti više vremena. Kod cura je to malo drugačije i – kompliciranije

Kod cura tek jedna riječ ili gesta može napraviti veliku razliku. Još u kultnom filmu 'Samci' o grunge sceni iz 90-ih lik kojeg glumi Bridget Fonda kaže: 'Želim dečka koji će mi reći 'gesundheit' (nazdravlje) kada kihnem!'

Saznaj čime ćeš je osvojiti i što to zapravo privlači cure.

Neovisnost

Budi neovisan, pokaži da se znaš sam brinuti za sebe. Ako joj pokažeš da već sada znaš sam skuhati objed, očistiti sobu i oprati suđe, sigurno je da ćeš je impresionirati. Ako stalno jadikuješ, ne znaš baš ništa sam napraviti i za sve ti treba nečija (najčešće mamina) pomoć, jao si ga tebi. Kao prvo, i zbog sebe trebaš sam naučiti raditi osnovne stvari za preživljavanje u životu, a kao drugo, ovako pokazuješ i curi da ti se sviđa ona sama, a ne zato što trebaš nekoga kraj sebe zbog svog ega.

Samopouzdanje

Neovisnost ide ruku pod ruku sa samopouzdanjem. Možeš biti zgodan toliko da obaraš s nogu ili duhovit da se cura svaki put drapa od smijeha, no ako nemaš 'ono nešto' po čemu si samo ti – ti, uzalud ti sav trud. Labilnost, nepostojanje vlastitog ja i neodlučnost su karakterne osobine koje će je samo odbiti od tebe.

Inteligencija

Ne trebaš imati visoki IQ, već se radi o tome da ti jezik ne bude brži od pameti. Mnogi ljudi uopće ne razmišljaju o onome što govore, pa često ispadnu glupi, a da toga nisu ni svjesni. Stoga se sjeti one stare 'šutnja je zlato', pa ako o određenoj temi ne znaš ništa, bolje nemoj ništa govoriti nego se praviti da znaš.

Komunikativnost

To ne znači da trebaš cijelo vrijeme pričati tako da ona ne može doći do riječi. Naime, mnogi dečki se u određenim situacijama u kojima bi trebali voditi glavnu riječ zapravo ponašaju kukavički. Gledaj ovo – upoznaješ je sa svojim roditeljima ili prijateljima. I ako u ovakvim situacijama ne znaš što bi rekao i pomalo curu isturuješ prema van, a skrivaš se iza nje, svakako je gubiš. Trebaš znati da ona ne pozna ni tvoje roditelje ni prijatelje i to su situacije u kojima ti i samo ti trebaš iznijeti cijelu komunikaciju, a ne očekivati od nje da je vodi.

Pozitiva

Konstruktivna kritika da, ali s vremena na vrijeme. Ako cijelo vrijeme kritiziraš baš sve oko sebe – ljude, filmove, ceste, drveće i što god, postat ćeš itekako zamoran. Uvijek je lijepo istaknuti pozitivnu stranu i u nečem ružnom naći onaj lijepi dio i ovim bi se geslom trebao voditi. Rijetko tko u svom društvu voli mrgude koji će zamjerku naći u gotovo svemu.

Duhovitost

Ne trebaš biti stand-up komičar, ali malo šale barem s vremena na vrijeme dobro dođe. Ovo je također povezano s pozitivnim stavom, jer kao takav češće ćeš biti spreman na smijeh i zabavu, dok vječni kritičar i cinik rijetko što smatra duhovitim i vrijednim smijeha.

Izgled

Naravno, ne znači da trebaš biti mišićav poput Taylora Lautnera ili fatalni ljepotan poput Roberta Pattinsona zbog kojih tinejdžerice padaju u nesvijest, ali osnovnih se pravila o higijeni i oblačenju trebaš pridržavati. Neurednost je nešto što cure uvijek odbija i kao takav nemaš apsolutno nikakvih šansi. Dakle, tuširanje, pranje zubi, uredna kosa i uredna odjeća je nešto o čemu uvijek trebaš voditi računa.