OSNOVA ZA SJAJNE STAJLINGE

Stiže Zarina suradnja s prelijepom Kaiom Gerber: Super nosiva kolekcija prepuna basic komada s odmakom

03.10.2022 u 14:39

Bionic
Reading

Stil Kaie Gerber često želimo kopirati, a sada nam je to pristupačnije nego ikad. Od 4. listopada u Zaru dolazi kolekcija nastala u suradnji s mladom i talentiranom manekenkom, a sastoji se od tridesetak komada koji čine osnovu za sjajne modne kombinacije

Koliko je nekada teško spojiti lijepo i udobno? Uz prenatrpan raspored stalnih putovanja i novih projekata, Kaia Gerber sigurno zna odgovor. U kolekciji koju je osmislila sa Zarom nalazi se nešto više od 30 komada neophodnih za svaki chic 'ormar' u koferu, kao što su kožni kaput, bijele majice ili široke traperice. Ipak, ove komade možemo nazvati basic s odmakom jer se svaki komad može u sekundi transformirati u nešto više, primjerice midi suknja s prorezom na bokovima ili košulja na kopčanje potpuno otvorenih leđa. Ostatak iznenađenja koja kolekcija nosi bit će dostupan u odabranim Zarinim trgovinama i online od 4. listopada.

Može se reći da je inspiracija za ovu kolekciju proizašla iz želje da kreira ugodnu garderobu koja će izgledati usklađeno i odlično u svakoj prilici, a ne zahtijeva puno razmišljanja oko toga kako pojedini komad funkcionira jedan s drugim. Iako je želja bila stvoriti najbolje od osnovnih komada, pretvorila se u malo zanimljiviju kolekciju.

Iako osnovu čine neutralni tonovi s univerzalnom notom, komadi nude malo više avanture. 'Mislim da sam bila malo više... Reći ću pustolovna. Ljudi će pogledati odjeću i vidjeti da je sva crna, bijela i siva. No bila sam otvorenija za promjenu nečeg klasičnog nego što sam mislila da ću biti, i to me iznenadilo.'

Kaia x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

S obzirom na to da su putovanja sastavni dio njenog života, cilj ove kolekcije bio je odgovoriti na zahtjeve pakiranja kofera: 'Samo sam htjela da bude super nosiva. I sebično, željela sam napraviti savršene crne hlače i savršenu bijelu majicu. Znate, baš one vrste komada u kojima vam ne bi smetalo da vas vide u zračnoj luci', objašnjava prekrasna Amerikanka.

SEZONSKI ADUTI

Izgledaju puno skuplje nego što jesu: 30 Zarinih komada u koje se najviše isplati investirati

Pogledaj galeriju