ISTA MAMA CINDY

Izgledaju poput sestara: Posve je jasno od koga je Kaia naslijedila ljepotu

15.09.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Lijepa Kaia Gerber pokupila je najbolje gene od svojih slavnih roditelja, supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Grebera, a mnogi joj predviđaju sjajnu karijeru u svijetu manekenstva

Mlada brineta što je starija sve više nalikuje svojoj majci Cindy koju u mnogim intervjuima navodi kao svoj veliki uzor.

Kaia i njezina mama vrlo su bliske i imaju prijateljski odnos pa ih se često može vidjeti zajedno i na nekim modnim događanjima.

Mladolika Cindy i njezina prelijepa 21-godišnja kćer izgledaju više poput sestara, uživale su na predstavljanju memoara Edwarda Enninfula 'A Visible Man' u Los Angelesu, a dvije su fashionistice sve potpuno očarale svojom ljepotom.

  • +2
Kaia Gerber i Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Abphotographyla / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaia i njezina mama pokazale su dva posve različita modna stila. Manekenka u usponu izazvala je brojne uzdahe u seksi kreaciji koju potpisuje nova miljenica modnog svijeta, talentirana Albanka Nensi Dojaka, poznata po svojim odvažnim haljinama.

Dojaka koja je 2021. osvojila nagradu LVMH za mlade dizajnere godinama živi u Londonu, diplomirala je na prestižnom Central Saint Martinsu, a njezine su haljine viđene i na mnogim poznatim trendsetericama poput Megan Fox, Hailey Bieber, Zendaye, Rihanne...

Kaia se tako odlučila za Dojakinu odvažnu haljinu u boji čokolade s transparentnim detaljima koja je istaknula njezinu zavidnu figuru, upraviši je s parom Alohas sandala.

Cindy je pak za ovu prigodu odabrala zanimljivu kožnu suknju i lepršavi top s tzv. halter izrezom i nude sandale.

Inače, Gerber i Crawford nedavno su proslavile Kaiain 21. rođendan odlaskom u pustinju na događanje pod nazivom 'Burning Man', gdje su se sjajno provele s top modelom Karlie Kloss i mnogim poznatim celebovima.

Iako su je mnogi očekivali na modnim revijama NYFW, čini se da je Kaia Gerber napravila manju stanku no njezini se fanovi ne trebaju brinuti jer se mlada ljepotica vraća na modne piste u Londonu, Milanu i/ili Parizu u tjednima koji su pred nama.