SCHWARZKOPF CRO-A-PORTER

Stiže najočekivaniji modni događaj godine!

22.02.2013 u 16:15

Bionic
Reading

Od ove sezone, kompanija Schwarzkopf & Henkel i najdugovječniji vodeći modni događaj u Hrvatskoj, Cro-A-Porter udružili su svoje snage u Schwarzkopf Cro-A-Porter

Osim najnovijih modnih trendova, predstavit će se i najnoviji trendovi za njegu, bojenje i styling kose. Schwarzkopf Cro-A- Porter, održat će se od 3. do 6. travnja na prestižnoj lokaciji galerije Lauba (kući za ljude i umjetnost). Svi koji će pratiti događanja vezana uz Schwarzkopf Cro-A-Porter imat će priliku vidjeti dizajnere u ulozi modela, zaviriti iza kulisa na casting za zaštitna lica, doživjeti snimanje kampanja te mnoga druga iznenađenja.

Cro-A-Porter već godinama diktira standarde dizajna i diže modnu ljestvicu u Hrvatskoj. Već deset godina vrhunski modni događaji, čarobne kreacije i svjetski poznati top modeli predstavljaju se na modnoj pisti Cro-A-Portera. Kroz dvadeset vrhunskih modnih sezona do sada mnoga etablirana imena na hrvatskoj modnoj sceni učvrstila su svoj status, a ujedno se i izgradila nova klasa mladih i inovativnih dizajnera čije su kreacije postale zaštitni znak ne samo domaćih, nego i međunarodnih zvijezda. Entuzijazam, inovativnost i naporan rad učinili su Cro-A-Porter okosnicom mode i dizajna u Hrvatskoj.

Kako su moda i kozmetika usko vezane jedna uz drugu, Schwarzkopf i Cro-A-Porter u novoj sezoni kreću sa suradnjom i izgradnjom sveobuhvatne stilske priče. Osim predstavljanja najnovijih modnih trendova, prikazat će se i najnoviji trendovi za kosu te se od sljedećeg Schwarzkopf Cro-A-Portera može očekivati mnogo iznenađenja i novih kozmetičko-modnih pustolovina.

U međuvremenu svi zainteresirani mogu događanja pratiti na Facebooku na stranicamaSchwarzkopfa i Cro-a-Portera. Posjetitelji i svi zainteresirani imat će priliku vidjeti i uživati u najnovijim trendovima iz modnog i kozmetičkog svijeta, ujedinjenima u jedinstvenu priču koju donosi Schwarzkopf Cro-A-Porter.

Zagreb će tijekom četiri dana, uz vrhunsku scenografiju, na pisti Schwarzkopf Cro-A-Portera ugostiti sva najveća i najpoznatija imena domaće modne scene te goste iz svjetskog modnog centra Berlina - Ivan Mann i Henning Linge. MAK s Teom Perićem, Matija Vuica, Borna&Fils, Hippy Garden Boris Pavlin, Linea Exclusive, Lokomotiva Luka, Arileo, Sonja Lamut, Jet Lag, Ivan Ledenko, Spirit by T.B., DIORALOP, Etna maar, XD Xenia Design Madame demode& Tamara Bombardelli Ivona Martinko, Jelena Aleksić, ELFS i ZIGMAN domaća su dizajnerska imena koja svojim snažnim modnim potpisom iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku.

Za dozu novog modnog punjenja adrenalinom, Schwarzkopf Cro-A-Porter ove sezone predstavlja nova modna imena - pomno odabrane pobjednike s pista MODNOG INKUBATORA (Tatjana Pantoš), MODNOG ORMARA (Damir Begović) te talentirani Ivan Badanjak i Marija Pinjuh koji će zasigurno privući pažnju u vremenima koja dolaze!

Početak ovosezonskih aktivnosti obilježen je velikim modnim snimanjem na kojem su u ulozi modela nastupili sami dizajneri te se predstavili u novom svjetlu.

'Nova i svježa energija, ključni su faktor svake nove sezone projekta Cro-A-Porter koji u vječitoj utrci s vlastitim napretkom postavlja ljestvicu sve više i više! Uz snažnog partnera kao što je Schwarzkopf, ušli smo u novo doba koje će promijeniti na bolje način poslovanja i funkcioniranje cjelokupne modne scene. Sa 21. sezonom, vrijeme je da domaća moda odraste!', izjavio je art direktor i producent Schwarzkopf Cro-A-PorteraViktor Drago