MODNA POSLASTICA

Stiže biografski film o Karlu Lagerfeldu, a ovaj poznati oskarovac utjelovit će slavnog dizajnera

07.10.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Uloge ključnih figura u modnoj industriji poznatom glumcu i glazbeniku posebno su zanimljive. Nakon utjelovljenja Paola Guccija u filmu Ridleyja Scotta, Jareda Leta uskoro ćemo gledati u ulozi neponovljivog Karla Lagerfelda

Jared Leto potvrđen je za još jednu modno-centričnu ulogu, onu dizajnera Karla Lagerfelda u prvom biografskom filmu o pokojnom dizajneru Chanela, a ovaj filmski projekt podržalo je vodstvo njegovog modnog brenda.

Kako se doznaje, poznati oskarovac i njegova partnerica Emma Ludbrook sami će producirati film, a u njegovu nastajanju dvojcu će pomoći trojica Lagerfeldovih bliskih suradnika – direktori brenda Karla Lagerfelda, Paolo Righi i Caroline Lebar, kao i dizajnerov bivši osobni asistent, Sébastien Jondeau.

Karl Lagerfeld i Jared Leto Izvor: Profimedia / Autor: PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia

Detalji o samom filmu za sada se drže u tajnosti, no Leto i suradnici otkrili su da će pratiti 'ključne odnose u životu Karla Lagerfelda, ispričane kroz nepredvidivu leću, poput njega samoga'.

'Postoji mnoštvo odnosa koje treba istražiti. Karl je imao karijeru koja je trajala više od 50 godina, tako da je i osobno i profesionalno bio blizak velikom broju ljudi. Mogu reći da ćemo se upoznati s ključnim odnosima koji prenose različite dijelove njegova života', za WWD izjavio je poznati oskarovac.

Vijest o snimanju filma o njemačkom dizajneru s Jaredom Letom u glavnoj ulozi uslijedila je nakon što je nedavno najavljeno da će tema novog izdanja glamuroznog bala Met Gala biti inspirirana nadolazećom proljetnom izložbom 'Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty' Instituta za kostime njujorškog muzeja Metropolitan.