NAJMOĆNIJA ŽENA MODNOG BIZNISA

Anna Wintour otkrila kako je zovu unuci, ali i čije su sunčane naočale iza kojih skriva lice

11.09.2022 u 23:20

Bionic
Reading

Na poznata Vogueova 73 pitanja odgovarale su brojne zvijezde od Jennifer Lawrence do Due Lipe, a u najnovijem videu na njih je odgovarala alfa i omega tog magazina – Anna Wintour

Ovo nije prvi put da je Anna Wintour odgovorila na 73 brzopotezna pitanja, a zadnji put je to učinila 2014. No u iščekivanju velikog eventa Vogue World, povodom proslave 130. godišnjice osnutka magazina, slavna urednica odgovorila je na nova 73 pitanja pritom otkrivši neke nepoznate stvari o sebi.

Otkrila je da je unuci zovu Anna, da je obožavateljica Harryja Stylesa te da joj se ne sviđa nijedan od dva popularna modna trenda - ni Y2K ni Barbiecore.

Za sve one koji se pitaju čiji potpis nose njezine tamne sunčane naočale, odgovor je Chanel. I ne, to nisu jedine koje ima, priznaje da ih ima previše da bi ih mogla prebrojiti.

Anna Wintour Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue

Najdraža modna kolekcija joj je ona Johna Galliana iz ožujka 1994, a jedina osoba kojoj može oprostiti kašnjenje na crveni tepih Met Gale je - Rihanna. Ljubiteljica printa otkrila je i kako se s godinama promijenila te da joj više ne smeta kad se ljudi odijevaju u crno od glave do pete.

  • +2
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia