PRIZOR ZA PAMĆENJE

Poput scene iz filma ‘Vrag nosi Pradu’: Anne Hathaway pratila reviju s najmoćnijom ženom u modnom biznisu

16.09.2022 u 19:26

Bionic
Reading

Netom završeni Tjedan mode u New Yorku prošao je u znaku brojnih nezaboravnih trenutaka, a za jedan od njih pobrinuo se američki dizajner Michael Kors

U sklopu predstavljanja kolekcije za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto 2023, Kors je u prve redove smjestio brojne poznate osobe, uključujući oskarovku Anne Hathaway i urednicu američkog izdanja magazina Vogue Annu Wintour.

Anne Hathaway i Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Ugledavši ih jednu pored druge na reviji, ovaj prizor brojne je podsjetio na kultni film ‘Vrag nosi Pradu’ iz 2006. godine, u kojem Hathaway utjelovljuje lik ambiciozne mlade novinarke Andy Sachs .

Spomenuti film nastao je prema istoimenom romanu Lauren Weisberger, a njegova radnja vrti se oko moćne urednice modnog časopisa ‘Runway’, Mirande Priestley, koju utjelovljuje sjajna Meryl Streep.

Mirandin lik, kako se oduvijek spekuliralo, u potpunosti je inspiriran likom moćne Anne Wintour, a na film ‘Vrag nosi Pradu’ glumica Anne Hathaway na Tjednu mode u New Yorku podsjetila je i svojim stajlingom.

Štoviše, njezin stajling za reviju- smeđi kožni kaput i crna haljina s visokim ovratnikom- bio je gotovo identičan onom koji njezin lik, Andy Sachs, nosi u završnoj sceni filma iz 2006. godine.