MCFLURRY KRAŠ NAPOLITANKE

Stigla nova ljetna poslastica iz McDonald'sa

04.08.2015 u 18:00

Bionic
Reading

Popularni svjetski i domaći brend, McDonald's i Kraš, ujedinili su snage i uveli novi okus u McFlurry, jedan od najpopularnijih McDonald'sovih sladoleda – okus popularnih Kraš Napolitanki

Ako ste mislili da su Kraš Napolitanke jedan od najboljih slatkih proizvoda u kojima uživaju generacije slatkoljubaca, probajte ih u još primamljivijem obliku – McFlurry Kraš Napolitanke sladoledu! Najnovija ljetna poslastica rezultat je suradnje popularnog svjetskog i domaćeg brenda – McDonald'sa i Kraša, a u prodaji će biti od 3. kolovoza.

'Vjerujemo da će McFlurry, jedna od naših najpopularnijih slastica diljem svijeta, pa tako i Hrvatske, u svom najnovijem obliku, prožet hrskavim komadićima Kraš Napolitanki, uljepšati pojam ukusnog ljetnog osvježenja', ističe Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize za McDonald's u Hrvatskoj, osvrnuvši se i na najnoviju suradnju s Krašem.

'Ponosni smo na najnoviju suradnju s tvrtkom Kraš. Naime, upravo je Kraš jedan od lokalnih brendova s kojim vidimo pozitivne mogućnosti rasta i zajedničkog napredovanja. Kraš sa svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji visokokvalitetnih i originalnih konditorskih proizvoda svakako može doprinijeti našoj ponudi. Naposljetku, upravo je odabir Kraš Napolitanki za najnoviji McFlurry još jedan element koji će naš brend dodatno približiti brojnim vjernim gostima u Hrvatskoj gdje su Kraš Napolitanke jedna od omiljenih slastica mnogih generacija', objašnjava Pavliček.

A najnovija će suradnja McDonald'sovim obožavateljima zasigurno nametnuti i sljedeće pitanje – hoće li biti još Kraševih proizvoda u McFlurryju?
'McDonald's bi svakako volio nastaviti suradnju s Krašem u sklopu koje bismo naše goste voljeli razveseliti još nekim slatkim iznenađenjima iz Kraševe i McDonald'sove radionice. No, uživajmo najprije u McFlurryju sa slasnim Kraš Napolitankama', poručio je Pavel Pavliček, a njegovo zadovoljstvo dijele i u Krašu.

'Kraš kontinuirano ulaže u razvoj svog poslovanja kroz obogaćivanje ponude i ispunjavanje želja i potreba naših vjernih kupaca. Zadovoljstvo kupaca naš je cilj i kako bismo osvojili nove kupce s okusima Kraša odlučili smo se povezati s jakim brendom poput McDonald'sa koji je uspješan na svjetskoj, ali i lokalnoj razini, dugi niz godina. Nudeći Kraš Napolitanke u McFlurry sladoledu želimo vjernim kupcima ponuditi poznat i omiljen proizvod kroz novi način konzumacije, ali i osvojiti neke nove ljubitelje ove odlične kombinacije sladoleda i vafla. Ovakvim poslovnim aktivnostima cilj nam je kroz sinergiju dva jaka brenda dodatno jačati desetljećima stvarane poznatost i snagu brenda', izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d., Damir Bulić, komentirajući suradnju dva velika brenda.

'Vizija razvoja Kraša uvijek je bila u stvaranju kvalitete koja će trajati dugi niz godina. Pošto su Kraš Napolitanke tijekom dugogodišnjeg prisustva u domovima mnogih obitelji u zemlji i inozemstvu dokazale svoju kvalitetu, odlučili smo ih ponuditi i na nov način kako bismo našim kupcima osigurali Napolitanke u odličnom McFlurry sladoledu. Ovo ljeto je na raspolaganju gostima McDonald'sa, zahvaljujući našoj suradnji, McFlurry Kraš Napolitanke sladoled koji će zasigurno pronaći svoje ljubitelje', ističe Damir Bulić.
 
McFlurry sladoledi poznati su po svojoj iznimno kremastoj teksturi, a osim što ih krasi neodoljiv okus, u svakom trenutku možete biti sigurni i u njihovu kvalitetu. Naime, za izradu ovog sladoleda koristi se mlijeko krava s austrijskih pašnjaka, koje zatim ulazi u proces proizvodnje i obrađuje se unutar 24 sata od trenutka mužnje. Uz popularni McFlurry, McDonald’sovu platformu osvježavajućih deserata upotpunjuju i McSundae sladoledi, shakeovi, cool pita te kombinacija kave i sladoleda – cool kava.

Napolitanke su već dugi niz godina najpoznatiji Krašev proizvod iz ponude vafl proizvoda. Dio su Kraševe tradicije obilježene kvalitetom i zadovoljstvom brojnih obitelji kojima je ovaj proizvod uvijek na stolu. Razlog zašto ih svi vole je u odličnoj kombinaciji prhkih vafl listova i raznovrsnih ukusnih krema. Mnogima omiljene Kraš Napolitanke postale su sinonim za cijelu kategoriju vafl proizvoda. Tijekom godina uz standardne klasične okuse, ponuda Napolitanki se redovito obogaćivala novim okusima i praktičnim pakiranjima kako bi kupci imali veći izbor svojih omiljenih Kraš Napolitanki.