BRAUN

Stigao je prvi pametni epilator na svijetu

07.05.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Braun Silk-épil 9 SkinSpa SensoSmart ™ je prvi pametni epilator* na svijetu

Nova generacija Braunovih epilatora opremljena je tehnologijom SensoSmart ™ koja stavlja stručno vodstvo kroz epilaciju izravno u vaše ruke. Inovativan pametni senzor vodi vas kroz epilaciju,vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Stručno vodstvo u rukovanju uređajem pomaže vam da osigurate do 4 tjedna glatke kože.

Braunov najbrži i najprecizniji epilator SensoSmart epilator za mokro i suho epiliranje dolazi s jastučićem za dubinsku masažu tijela za poboljšanje tonusa kože i dva četka za piling tijela kako bi se smanjilo urastanje

Pronaći malo vremena svakoga dana za brigu o ljepoti stalni je izazov. Ali sada, bez obzira radi li se o jutru ili odlasku u krevet, pod tušem ili u kadi, svoj Braun Silk-épil 9 možete koristiti bilo kada i bilo gdje.

NOVA tehnologija SensoSmart™ misli o detaljima umjesto vas, stavljajući stručno vodstvo kroz epilaciju izravno u vaše ruke, tako da ne pritišćete presnažno i ne oštećujete kožu, a pritom precizno uklonite čak i najkraće dlačice koje vosak ne može uhvatiti. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo javljajući vam da morate prilagoditi način na koji rukujete uređajem kako biste dobili najglađe rezultate.

Zašto izabrati Braun Silk-épil 9 SkinSpa SensoSmart?

Zato što vam jedan uređaj pruža četiri tretmana – epilaciju, eksfolijaciju, masažu i njegu.

Jesmo li spomenuli da je 100% vodootporan?

Kako bi epilacija bila gotova bezbolna, epilirajte se u toploj vodi.

S Braunovim pametnim uređajima za tretmane ljepote, čak i onih dana kada imate osjećaj da se niste rodili spremni za sve, možete biti u svakom pogledu.

Dostupno je nekoliko modela Braun SensoSmart ™ epilatora i svaki dolazi s različitim brojem dodataka. Cijelu ponudu pogledajte ovdje.