VIDEO PORUKA

Štedljiva vojvotkinja: Kate Middleton ponovno oduševila Australce u haljini srpske dizajnerice koju je nosila prije šest godina

02.06.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Kate Middleton, omiljena članica britanske kraljevske obitelji dobro je poznata po svojim elegantnim modnim kombinacijama, a ne libi se ni recikliranja za što redovito dobiva samo pohvale

Skromna Kate Middleton sa suprugom, princom Williamom, uputila poruku medicinskim radnicima u Australiji koji su na prvoj liniji borbe s koronavirusom, u istoj haljini kakvu je već nosila prilikom kraljevskog posjeta Australiji 2014. godine.

Riječ je o efektnoj haljini klasičnog kroja koja prati liniju tijela s potpisom poznate srpske dizajnerice Roksande Ilinčić, uspješne kreatorice s londonskom adresom čije kreacije nose mnoge slavne i poznate zaljubljenice u modu.

Kate je ovu bezvremensku haljinu u kombinaciji žute i bijele podignula s zlatnim naušnicama u obliku lista s potpisom njezine omiljene dizajnerice nakita Catherine Zoraida po cijeni od 165 funti.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i obično bila je decentno našminkana i nosila je kosu stiliziranu u efektni polurep.

Block color haljinu s potpisom Roksande Ilinčić čija je cijena 900 funti vojvotkinja je nosila još 2014. kad je posjetila Sydney u društvu supruga i sina princa Georgea.

Inače, kreacije ove kreativne Beograđanka osim Kate Middleton cijene i druge poznate fashionistice poput Michelle Obame, Keire Knightley, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Lady Gage...

Roksanda je nakon studija arhitekture i povijesti umjetnosti otišla na studij mode u London na prestižni St. Martins, a ostalo je povijest.