PRIZIVA LJETO

Jeste li već bacili oko na H&M-ovu Studio kolekciju? Sve je samo ne dosadna

02.06.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Švedski high street div H&M upravo je lansirao novu Studio kolekciju koja je sve samo ne dosadna. Donosimo detaljan uvid u novu koleciju prepunu upadljivih boja i uzoraka

Nova H&M-ova Studio kolekcija dolazi kao naručena! Sada kada su propusnice diljem zemlje ukinute i kad konačno možemo planirati svoj godišnji odmor, vrijeme je da svoju garderobu obnovimo s nekoliko cool ljetnih komada koji prizivaju ljeto, a upravo to radi nova kolekcija švedskog high street diva.

Zabavna, razigrana i sve samo ne dosadna - Studio kolekcija za ljeto 2020. u trenu podiže raspoloženje, a kako i ne bi kada se sastoji od vibrirajućih boja i efektnih printeva koje je nemoguće zaobići. Kolekcija koja je upravo ugledala svjetlo dana odsada je dostupna na službenoj stranici H&M-a, a cijene se kreću od 75 do 990 kuna.

Nova Studio kolekcija nudi pregršt must have ljetnih komada koji su vam potrebni da izgurate vruće dane na plaži ili užarenom gradskom asfaltu, kao što su pareo, kupaći kostimi, košulju i kratke hlače, maksi haljnu i sunčane naočale .

H&M-ove Studio kolekcije imaju se naviku rasprodati unutar 24 sata, stoga nemojte puno duljiti sa šopingom ukoliko vidite nešto što vam se dopada.