ČIJI je STAJLING BOLJI?

Dugo očekivani modni dvoboj kraljice i prve dame o kojem svi bruje

26.03.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Argentinski predsjednik Mauricio Macri i prva dama Juliana Awada ugostili su u Ružičastoj kući u Buenos Airesu španjolskog kralja Felipea VI i kraljicu Letiziju. Bio je to dugo očekivani modni dvoboj kraljice i prve dame koji će se još dugo pamtiti, a obje slavne ljepotice odradile su odličan modni zadatak

Španjolski kralj Felipe VI i kraljica Letizia u nedjelju su u sklopu službenog posjeta Argentini stigli u Buenos Aires. Kraljevski par dočekali su argentinski predsjednik Mauricio Macri i prva dama Juliana Awada, koji su ih u ponedjeljak ugostili u Ružičastoj kući, službenom sjedištu predsjednika Macrija. Uz pozdrav predsjedničke garde kralj i kraljica stigli su u palaču te su s predsjednikom i prvom damom odradili službeno slikanje za medije, a potom su se svi četvero uputili na sastanak koji se održavao iza zatvorenih vrata.

Mnogi su jedva dočekali vidjeti kako će izgledati susret prvih žena Argentine i Španjolske, a sudeći prema viđenom, bolje nije moglo proći. Nasmijane i dobro raspoložene, Awada i Letizia prvo su se srdačno pozdravile, a potom su zagrljene pozirale fotografima, obje besprijekorno odjevene od glave do pete.

Kraljica Letizia nosila je vrlo jednostavnu i elegantnu bijelu haljinu 'A' kroja bez rukava s potpisom dizajnera Pedra del Hierra, a cjelokupan stajling začinila je smeđim štiklama i torbicom te decentnim visećim naušnicama s biserima. Za razliku od dvije godine starije španjolske kraljice, koja je odabrala jednobojnu haljinu, 44-godišnja prva dama osvanula je u efektnoj i trendi tamnoplavoj haljini na točkice s tričetvrt rukavima, a mi se ne možemo odlučiti koja od njih bolje izgleda.

  • +8
Kraljica Letizia od Španjolske i argentinska prva dama Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolska kraljica slovi za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a isti glas prati i lijepu argentinsku prvu damu koju u javnosti viđamo ipak nešto rjeđe, ali je zato svakog puta odjevena bez greške.