OVO NIJE PHOTOSHOP

Stari moj, gle kak sam si pilu složio!

02.08.2010 u 10:42

Bionic
Reading

Otkad je svijeta i vijeka, pojedinci žele biti drugačiji od mase. Istaknuti se u gomili. Biti originalni. Zašto bi ljubitelji automobila bili drugačiji? Donosimo vam nekoliko automobilskih primjeraka za koje sumnjamo da mogu proći neopaženo u prometu. I ne, ovo nije Photoshop

MiniGolf

Niste nikad čuli za miniautomobile? Ne, ne mislimo na gradske mališane poput Smarta, već slike i makete koje prikazuju umanjene verzije pravih automobila poput automobilskih karikatura. Član foruma vwvortex po imenu George, čini se, toliki je fan ovih kreacija da si je odlučio složiti jednu pravu, 'za po doma'. Kupio je VW Golf druge generacije i skratio mu međuosovinski razmak za punu duljinu stražnjih vrata. Prednja sjedala je izbacio i umjesto njih instalirao stražnju klupu, a najveće probleme uzrokovala su mu vrata koja je morao izraditi od prednje polovice prednjih i stražnje polovice stražnjih vrata. Da stvar bude bolja, svoju je tvorevinu uspješno homologirao i registrirao, a od milja je zove – Minikonj.

MegaJeep

Što ako volite automobile u toj mjeri da u njima poželite živjeti? Ako se zovete šeik Hamad bin Hamdan Al Nahjan, tada vam novac vjerojatno nije problem, pa si možete priuštiti izradu 6,4 metra visokog i 4,4 tone teškog Jeep Willysa. Unutrašnjost skriva nekoliko spavaćih soba, kuhinju i kupaonicu, a vozačka pozicija nalazi se iza rešetke hladnjaka. Da, ovom mrcinom se može upravljati na kraćim udaljenostima, mada sumnjamo da je i nju moguće registrirati.

Temu 'Stari moj, gle kak sam si pilu složio!' u cijelosti pročitajte na SuperMenu