TJERA NA UZDAH

Stan slavne glumice oduševit će i najizbirljivije

13.01.2017 u 17:57

  • +10

Luksuzni stan Keire Knightley

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Luksuzni njujorški stan glumice Keire Knightley, rasprostranjen na dvije etaže i 355 četvornih metara, prodan je za 43 milijuna kuna (6 milijuna dolara), a kako tvrdi agent za nekretnine, oduševio je svakog tko je u njega kročio

Stan smješten u gradskoj četvrti Tribeca ima tri spavaće sobe i dvije i pol kupaonice. U pojedinim dijelovima ovog dvoetažnog stana, visina stropa iznosi čak sedam metara, a posjeduje i uređeni vlastiti vrt od 84 četvorna metra.

Za dodatnu raskoš tu je i spiralno stubište od lijevanog željeza, klizna vrata u japanskom stilu te zidovi glavne spavaće sobe prekriveni rukom vezenom svilom. Cigleni zidovi daju stanu eklektičan izgled, čemu doprinose i drvom obloženi podovi cijelom površinom stana.

Veliki prozori od poda do stropova osiguravaju stanu dovoljno svjetla, što je osobito izraženo u dnevnom boravku. Smješten u prizemlju, dnevni boravak je otvoren prema drugoj etaži što daje ovom prostoru visinu stropa od impresivnih 7 metara.

'To je stvarno jedinstven prostor i svi koji su ga došli vidjeti, od klijenata i gosti do arhitekata i dizajnera interijera, već na ulazu bi ostali zapanjeni. Ta fantastična ptičja perspektiva prema otvorenom dnevnom boravku i vrtu odijeljenom staklenim zidom svakog tjera na uzdah', rekao je za Daily Mail agent za nekretnine Colbert Warfiels.

Britanska je glumica svoj moderan dom iznajmljivala tijekom 2015. godine, a mjesečni najam iznosio je 320 tisuća kuna (45 tisuća dolara). U ožujku prošle godine ponuđen je na prodaju za 6,6 milijuna dolara, a sad je prodan za 6 milijuna.

Keira sa suprugom glazbenikom Jamesom Rightonom i njihovom 18-mjesečnom kćerkicom Edie živi u Londonu, koji joj pruža mogućnost žongliranja između majčinstva i nešto manje užurbane filmske karijere.