SVI IH ŽELE

Stajling ove francuske blogerice najbolji je dokaz zašto su kožne hlače najisplativija investicija i ove sezone

29.10.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Parižanka Camille Charrière jedna je od najpoznatijih francuskih blogerica i 'it' djevojka nove generacije s nenadmašnim osjećajem za modu

O modnom stilu Francuskinja, zahvaljujući između ostaloga i Netflixovoj seriji 'Emily in Paris' nikad se više nije pričalo, a jedna od zasigurno najpopularnijih francuskih blogerica je neponovljiva Camille Charrière.

Camille koja trenutačno živi u Londonu, ima narastajuću vojsku vjernih fanova što nimalo ne čudi jer je njezin Instagram profil nepresušna modna inspiracija.

Uvijek sjajno odjevena ona stvara i mijenja trendove te ih uspješno prilagođava svom profinjenom no nikad dosadnom stilu moderne Parižanke.

Ova nova ikona stila koja na najbolji način utjelovljuje francuski chic, itekako dobro zna što joj dobro pristaje, a kako je ove sezone naglasak na komadima od kože, tom je trendu dala svoj osobni stilski potpis.

Modni trend koji će dominirati ove jeseni i zime, već je preplavio i popularne trgovine poput Manga, Zare ili H&M-a, a najtraženije su, posve očekivano, kožne hlače.

Ukoliko se odlučite za varijantu u crnoj boji, slažu se stilisti, dobili ste komad koji doslovce ide uz sve: tople džempere, kardigane od pletiva, hoodiece, bijele košulje, T-shirt, odjeću od trapera...

  • +11
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Stoga ako naletite na varijantu koja vam dobro pristaje, nemojte oklijevati, radi se o vječitom trendu u koji vrijedi uložiti i nešto više novca.

Ni Parižanka Camille nije odoljela ovom trendu: spojila je kožne hlače širih nogavica na svoj način s dolčevitom od mekog pletiva s puf rukavima i 3/4 dužine, te sve dodatno zaokružila minijaturnom torbicom od kože.

Nećete pogriješiti niti ako kožne hlače nosite s običnim bijelim T-shirtom i npr. sakoom kockastog uzorka u neutralnim sivim tonovima.