MAMAC ZA POGLEDE

Zna kako istaknuti svoje istesano tijelo: Jennifer Lopez izgleda odlično u kožnoj suknji koja slavi obline

29.10.2020 u 11:54

Bionic
Reading

I na crvenom tepihu i izvan njega Jennifer Lopez uvijek se trudi izgledati besprijekorno. Slavna pjevačica i glumica rijetko kad modno razočara, s obzirom na to da je svaki njen stajling pomno osmišljen do posljednjeg detalja. Iako pandemija ne jenjava, pop diva radi punom parom, a nedavno je privukla veliku pažnju kada se sa zaručnikom uputila na poslovni sastanak u zapadnom Hollywoodu. Njen stajling i ovog je puta glavna tema medija

Iako bi joj pojedini modni kritičari zamjerili uvlačenje u pripijene odjevne kombinacije, Jennifer Lopez itekako to radi s puno stila. Teško da će ijedan njezin stajling izgledati napadno ili vulgarno, na što pazi i njen glam tim stilista i beauty stručnjaka.

Svjesni smo da je sve njezine stajlinge netko unaprijed osmislio, jer tako je to kad ste zvijezda s 'A' liste, no lijepoj latinoameričkoj pjevačici svejedno treba odati priznanje na uspješno odrađenom modnom zadatku.

51-godišnja ljepotica ponovno je sve oduševila svojim posljednjim u nizu stajlinga. Za poslovni sastanak na koji se uputila sa zaručnikom Alexom Rodriguezom slavna ljepotica je odjenula vrlo efektnu i istovremeno ženstvenu i seksi odjevnu kombinaciju u svom stilu.

J.Lo je uskočila u crnu kožnu suknju pencil kroja, koja obline gura u prvi plan, a dašak boje unijela je zahvaljujući jarkoružičastoj pletenoj vesti i Valentinovom remenu u istoj nijansi. Ne bi Jennifer bila Jennifer kada stajling ne bi zaokružila vrtoglavo visokim potpeticama koje zauzimaju posebno mjesto u njezinom srcu, ali i grandioznom walk-in ormaru.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: GIO/SAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, najviše pažnje privukla je njezina skupocjena torbica od krokodilske kože koju mnoge žene priželjkuju u svom ormaru. Riječ je o luksuznoj torbici Birkin s potpisom modne kuće Hermes, čija cijena, ovisno o vrsti kože i dodacima poput dijamanata, varira i do 140.000 funti.