pogrešan odabir

Melania modno podbacila: Stajling ju je postarao

23.06.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Lijepa Melania Trump bila je domaćin kongresnog piknika u Bijeloj kući u koju se tek nedavno preselila iz New Yorka, a svima je zapela za oko njezina haljina na šarene pruge koja nimalo ne pristaje njezinu stilu te nije nešto što prva dama ima običaj nositi. Voljeli bismo reći da je i ovoga puta briljirala, no nažalost, to se nije dogodilo

Predsjednik Donald Trump i prva dama organizirali su tradicionalni kongresni piknik u dvorištu Bijele kuće, kamo su pristigli svi važni dužnosnici kojima se predsjednik obratio i održao govor, a Melania Trump je kao prava domaćica stajala rame uz rame svom suprugu, osmjehujući se kamerama.

Iako smo prvu damu slovenskog porijekla navikli viđati besprijekorno odjevenu, uvijek pažljivo odabranih komada koji pristaju njezinu stasu, lijepa Melania ovog je puta podbacila.

Odabrala je haljinu grčke dizajnerice Mary Katrantzou, čija se haljina prodaje po originalnoj cijeni od 15.000 kuna. Haljinu 'A' kroja na šarene pruge iskombinirala je s nježno ružičastim štiklama i tankim smeđim remenom.

Iako atraktivna prva dama u teoriji nije napravila drastičan pomak od uobičajenih stajlinga koje odabire za pojavljivanje u javnosti, ova je haljina pogrešna iz više razloga. Unatoč tome što je odabrala haljinu kroja kakav često rado nosi i koji naglašava struk te je svemu tome dodala i remen koji je njezin zaštitni znak, haljina grčke dizajnerice nimalo joj nije učinila uslugu.

  • +9
Bapski stajling Melanije Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poigravanje bojama očigledno nije stil koji bi Melania ubuduće trebala njegovati. Ne samo da šare na haljini ne odgovaraju njezinu tenu, već ju je haljina i postarala. Prvu damu navikli smo viđati u neutralnim nijansama koje ona toliko dobro nosi da joj rijetko kad uspijemo naći zamjerku, no ovog se puta, nažalost, spotaknula.

Iako je pohvalna želja da izađe iz svoje sigurne zone i isproba nešto drugačije, Melaniju bismo radije gledali u izdanjima na koja smo navikli.