ZAKLADA IVANE HODAK

Srdačan zagrljaj Jelene Perčin i Ljube Pavasovića

08.02.2010 u 11:29

Bionic
Reading

U nedjelju je u Kaptol centru u restoranu Plato Zaklada Ivane Hodak organizirala druženje za najbliže prijatelje tragično ubijene odvjetnice Ivane Hodak

Zaklada Ivane Hodak

Ideja Zaklade Ivana Hodak bila je da se, kao uspomena na prerano umrlu Ivanu koja je tek započinjala karijeru kako među pravnicima tako i među studentima ekonomije, osnuje ova Zaklada, putem koje bi se prikupljala financijska pomoć u obliku naknade školarina za bilo pravni ili ekonomski studij mladih osoba.

Goste je zabavljala pjevačica Ivana Kindl uz odličnu glazbu, a Ivanina majka Ljerka Mintas Hodak i Ljubo Pavasović Visković trudili su se da se gosti osjećaju ugodno.

Jedna od najboljih prijateljica Ivane Hodak, Jelena Perčin, došla je u restoran Plato sa suprugom Kristijanom Babićem. Iako je prošlo već pola godine od rođenja malene Lote, Jelena još uvijek nije skinula višak kilograma, no to je nije spriječilo da se dobro zabavi i druži s dragim prijateljima. Dečko preminule Ivane, Ljubo Pavasović Visković srdačno je dočekao Jelenu te se fotografirao s njom, dok je njezin suprug Kristijan strpljivo stajao sa strane.
I supruge nogometaša, Anica Kovač iIva Balaban, također su se pojavile u Platou i uživale u podsjećanju na život i druženje s dragom prijateljicom koja više nije fizički s njima, ali duhom sigurno jest.