JEDVA STAJALA NA NOGAMA

Sramotni Rihannin nastup razljutio Šveđane

02.07.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Rihannino gostovanje na festivalu 'Peace&Love' u Švedskoj razočaralo je njezine fanove koji su na Twitteru napisali da je njezin nastup bio sramotan. Jedva se držala na nogama, a umjesto da pozdravi publiku u Švedskoj, pozdravila je Norvežane!

Iako joj je u subotu umrla voljena baka Doly, Rihanna je ipak odlučila ne otkazati svoj nastup na festivalu 'Peace&Love' u Švedskoj. Obožavatelji su na Twitteru komentirali kako je njezin nastup bio odvratan i sramotan, a to nije prvi put da je svojim ponašanjem sablaznila publiku.

Mlada je pjevačica, kažu obožavatelji, bila pod utjecajem droge i alkohola, nastupila je s gotovo sat zakašnjenja, nije pjevala uživo, jedva je stajala na nogama, a umjesto da pozdravi publiku u Švedskoj, pozdravila je Norvežane. Sve je to izazvalo negodovanje njezine publike, kojoj smrt bake Doly nije bilo dovoljno opravdanje.

'Zbogom i odmori se dok se ne vidimo', poručila je pjevačica baki u petak na Twitteru te opet objavila nekoliko fotografija snimljenih u bolnici prije samo dva tjedna.

Ipak, fanovi su bili ljutiti, a neki su ostavili i ovakve komentare Rihanni na Twitteru: 'Idi se liječi!'

Inače, prijatelji mlade pjevačice podrijetlom s Barbadosa zabrinuti su zbog njezine sklonosti partijanju. Naime, Rihanna je samo tijekom ove godine već dva puta bila na infuziji zbog iscrpljenosti od razuzdanog života.