POPULARNI MODELI

Spremni dočekajte ljetne mjesece: Ovi kupaći kostimi vrući su trend sezone

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 28.04.2022 11:20
  • Objavljeno 28.04.2022 u 11:20
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Instagram / ddp USA / Profimedia

Iako smo od ljetne sezone još uvijek dovoljno udaljeni, modni trendovi koji će obilježiti vrući dio godine već su se iskristalizirali, osobito kada govorimo o kupaćim kostimima

Ovog ljeta, kada su kupaći kostimi u pitanju, postoji jedna sveobuhvatna tema, a odnosi se na slavljenje tjelesnih različitosi, s različitim sofisticiranim siluetama i krojevima u kojima svi stvarno dobro izgledaju. Svaki od trendovskih modela kupaćih kostima na drugačiji način poziva na isticanje tijela i uspostavljanje novog samopouzdanja oko nerealnih ideala na temu ‘bikini tijela’.

Bikiniji s dugim vezicama

Jeste li se ikada zapitali zašto su naramenice na vašem bikiniju nevjerojatno dugačke? Umjesto uobičajenog povezivanja gornjeg i donjeg dijela bikinija, nove verzije nude pune više mogućnosti, a samim time jednostavni bikiniji u trenu se pretvaraju u statement modele.

Kupaći kostimi s prorezima

Osim na mnoštvu modnih komada, detalj zavodljivih proreza danas krasi pregršt verzija kupaćih kostima.

Jednobojni kupaći kostimi

Klasika unosi smirenost u sve ekstravagantne bikini trendove na modnoj sceni, a nju najbolje opisuje crni kupaći kostim.

Kupaći kostimi sa zlatnim detaljima

Ovaj trend kupaćih kostima fokus stavlja na detalje. Dekorativni i ponekad funkcionalni, sjajni dodaci uvijek pružaju efektan dojam.

Heklani bikiniji

Kupaći kostimi s halter ovratnikom

Bikiniji s mikro gaćicama

Izvezeni kupaći kostimi

Bikiniji s naborima

Bikiniji u jarkim bojama