ZVIJEZDA U NEW YORKU

Spojila nespojivo: Irina Shayk što god da odjene izgleda sjajno

21.05.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Svaki slobodan trenutak ruska manekenka Irina Shayk trudi se kvalitetno provoditi u društvu svoje trogodišnje kćerkice Lee De Seine s kojom je i ovoga puta ukrala pozornost na ulicama New Yorka

Poput brojnih zvijezda tijekom pandemije koronavirusa, za rusku ljepoticu Irinu Shayk udobnost se nalazi visoko na listi prioriteta kada je riječ o kreiranju casual odjevnih kombinacija.

U društvu svoje mezimice iz veze s holivudskim glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom, 34- godišnja Ruskinja ponovno je uočena na ulicama New Yorka, a ovoga puta privlačila je pozornost kombinacijom stvorenom od naizgled nespojivih komada.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Košulju od trapera predimenzioniranog kroja, Shayk je uspjela spojiti s crnim biciklističkim hlačicama, dok je na nogama nosila glomazan par takozvanih Storm čizmi s potpisom popularnog talijanskog brenda, Bottega Veneta.

Sljedećeg mjeseca obilježit će se puna godina otkako je Shayk (rođena Shaykhlislamova) završila četverogodišnju romansu s 45-godišnjom holivudskom zvijezdom, Bradleyjem Cooperom, koji u New Yorku posjeduje kuću u gradskoj četvrti Greenwich Village, čija se vrijednost procjenjuje na 13, 5 milijuna dolara.