MEDEX SIRUPI I PROPOLISI

Spoj tradicije, znanja i darova prirode

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Andraz_Blaznik

Mnogi od nas najčešće se o svom zdravlju brinu tek kada im organizam već postane podložan virusima i bakterijama. Zato je potrebno brigu o zdravlju te jačanje imuniteta prihvatiti kao svakodnevnu rutinu koja vas dugoročno može ojačati i osloboditi osjetljivosti organizma, a u tome će vam najbolje pomoći prirodni proizvodi namijenjeni jačanju imunološkog sustava organizma

Proizvodi iz Medexa, propolisi i sirupi, prirodna su zaštita organizma napravljeni prema receptu naših baka i prilagođeni potrebama suvremenog života.

MEDEX PROPOLIS - čudesna snaga prirode

Propolis je smjesa smola koje pčele skupljaju na pupoljcima drveća, oplemene ih izlučevinama svojih žlijezda te im dodaju vosak. To je idealan prirodni lijek koji ima antivirusna, antibakterijska, protuupalna i antitumorska svojstva. Glavne djelatne tvari u propolisu su bioflavonoidi, prirodni spojevi iz biljaka, koji štite biljke od mikroorganizama. Sadržaj bioflavonoida određuje kvalitetu propolisa, stoga je njegova vrijednost u Medex proizvodima standardizirana i tako je osigurana njegova stalna kvaliteta.

  • +1

Medex propolis

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jernej Konjajev

Sastav propolisa ovisi o vrstama bilja koja pčele skupljaju. Propolis se razlikuje po boji, mirisu i sastavu. Poznato je da propolis sadrži razne smole i smolama slične tvari, balzame i eterična ulja, vosak, pelud, mineralne tvari i flavonoide.

Medex propolisi ne sadrže konzervanse, bojila ni umjetne arome, a osnova im je alkoholna ili vodena. Dolaze u oblicima kapi, raspršivača i bombona. Doprinose održavanju normalne sluznice i normalnoj funkciji dišnog sustava.

MEDEX SIRUPI – tradicija, znanje i darovi prirode

Na osnovi vlastitih iskustava i znanja u Medexu se od samih početaka, još od 1954. godine razvijaju i pripremaju sirupi na bazi meda. U njima je bogatstvo pčelinje košnice obogaćeno biljem i biljnim ekstraktima. Medex sirupi proizvedeni su prema najvišim proizvodnim standardima, a glavne djelatne tvari prirodni su sastojci provjerene kvalitete. Prirodni slatki dar koji pčele rade od cvjetnog nektara (nektarni med) ili od izlučevina kukaca (medna rosa ili medljikovac) proizvodima omogućava stabilnost, zato im nisu potrebni konzervansi, zaslađivači/sladila ili arome.

  • +2

Medex sirupi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Špela Andolšek

Sirupi sadrže prirodne biljne ekstrakte i sokove u kombinaciji s vitaminima, a namijenjeni su djeci i odraslima za različite potrebe: za održavanje normalne sluznice, jačanje imuniteta i očuvanje vida i rad mozga. Osnova sirupa je med, a neki od glavnih biljnih ekstrakata su: propolis, kadulja, islandski lišaj, timijan, sljez, smrekini vršci ili crna rotkva.

Medex proizvode potražite u svim ljekarnama, a odabrani asortiman dostupan je u dm prodavaonicama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!