tako efektno

Spektakularno izdanje Lejle Filipović: Zbog ove haljine svi su gledali u nju

29.07.2023 u 08:29

Bionic
Reading

U Dubrovniku se priprema glamurozno vjenčanje na kojem će košarkaš Jusuf Nurkić uploviti u bračne vode sa zaručnicom Eminom Durić, a među uzvanicima je i naš poznati par Tarik i Lejla Filipović

Dubrovnik je u znaku romantike, a ususret vjenčanju košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić na terasu Umjetničke galerije Dubrovnik održana je glamurozna večera za uzvanike. Svi odjevni u bijele ljetne stajlinge uživali su u dobrom društvu, slavlju ljubav i atmosferi kakvu samo Dubrovnik može pružiti.

Osim lijepe Emine koja je blistala u nježno plavoj haljini s cvjetnim detaljem u struku, posebnu pažnju privlačila je Lejla Filipović koja je stigla u pratnji supruga Tarika Filipovića. Za tu prigodu Lejla je posegnula za kratkom bijelom haljinom s upečatljivim detaljima koja je u punom sjaju istaknula njezinu vitku figuru.

  • +23
Uzvanici na okupljanju uoči vjenčanja Jusufa Nurkića Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

Bijela moni haljina podsjećala je na popularni i uvijek laskavi model wrap haljine, ali i puno izazovnijem obliku. Raskošni volan spušten preko ramena dao je dozu glamura, a haljina se pripijeno uz tijelo nastavljala u naborima preko struka završavajući s preklop koji je dodatno istaknuo vitke noge.

Bijeli stajling bivša Miss Hrvatske upotpunila je efektnim zlatnim detaljima – malom, čvrstom torbicom koju je nosila u ruci, a posebno su dojmljive bile bijele sandala s petom oblikovanom u zlatne kolute. Inače, bijele haljine su nezaobilazan komad u ljetnoj garderobi, a mnogi ih obožavaju jer naglašavaju preplanuli ten.

  • +9
Bijele haljine Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia