efektan kombinezon

Udobno i u skladu s trendovima: Lejla Filipović ima stajling vrijedan kopiranja

25.07.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Lejla Filipović nalazi se na odmoru u Istri odakle časti svoje obožavatelje inspirativnim stajlinzima koji odišu elegancijom i stilom

Lejla Filipović posljednjih dana uživa u čarima Istre gdje iz dana u dan pokazuje nove pogođene stajlinge, a razočarala nije niti jučer kada je pozirala u još jednoj elegantnoj kombinaciji.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Supruga jednog od najomiljenijih voditelja i glumaca u Hrvatskoj, Tarika Filipovića, jučer je s obitelji provela dan u Rovinju, a osim što se pohvalila sa scenama gozbe, obožavatelje je počastila inspiracijom za savršen ljetni stajling.

Naime, Lejla je nosila ženstveni bijeli kombinezon kratkih nogavica i bez naramenica, kojem je u prvom planu bio 3D cvijet na području prsa i trbuha.

Riječ je o vrlo trendi detalju koji smo mogli vidjeti na mnogobrojnim svjetski poznatim licima, koji ga nose ili kao zaseban modni komad ili, poput Lejle, u pripadajućem materijalu kao efektnu dopunu stajlingu.

Ovaj jednostavan i udoban, a toliko upečatljiv ljetni outfit zaokružila je bijelom clutch torbicom te dodatno naglasila crveno-narančastim sandalama kao još jednim komadom koji je posve u skladu s najnovijim trendovima.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL