ONA TO RADI KAO OD ŠALE

Španjolska kraljica zna kako uklopiti vruće trendove u stil koji zahtjeva njezina titula

14.01.2020 u 17:19

Bionic
Reading

Kraljica Letizia, supruga španjolskog kralja Felipea još je jednom dokazala da je s pravom zovu modnom ikonom. Lijepa Španjolka jedna je od rijetkih koja zna uklopiti aktualne trendove damskom i sofisticiranom stilu koji zahtjeva njezina prestižna titula

Ne zovu je bez razloga jednom od najbolje odjevenih žena svijeta, a tu je laskavu titulu kraljica Letizia opravdala i u svom posljednjem javnom pojavljivanju u palači Zarzuela gdje je ugostila filmske producente.

Bivša novinarka na sebi je nosila Carolina Herrera midi elegantnu suknju koju je kombinirala Hugo Boss bluzom u omiljenoj crvenoj boji.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/Thorton / Sipa Press / Profimedia

Svoj iznimno tanak struk kraljica je naglasila kožnim remenom, a na noge je obula visoke čizme od brušene kože kakve danas nose glavne trendseterice.

Iako pokazuje da ide u korak s vremenom i prati modne trendove, kraljica Letizia uvijek ostaje vjerna svom elegantnom i damskom stilu, kakav između ostalog i nalaže kraljevska tradicija.

Spomenutu upečatljivu suknju kraljica je uspješno reciklirala. Naime, nosila ju je prošle godine prilikom kraljevskog posjeta Sevilli.