IZGLEDA ODLIČNO

Oduševila novim imidžem: Kraljica Letizia odvažila se na trendi frizuru koju obožavaju žene diljem svijeta

29.11.2019 u 11:31

Bionic
Reading

Kralj Filip VI i kraljica Letizia prisustvovali su gala svečanosti u Madridu, u sklopu dodjele novinarskih nagrada Cerecedo u organizaciji Udruženja europskih novinara. Čim se kraljevski par pojavio na vratima, lijepa španjolska kraljica ostavila je sve prisutne bez daha odabirom elegantnog stajlinga, no ono što je svima upalo u oči je kraljičina nova frizura

Kraljica Letizia od Španjolske pridružila se suprugu na dodjeli novinarskih nagrada u Madridu, na kojoj je zablistala dotjerana od glave do pete. 47-godišnja kraljica i bivša novinarka rodom iz Ovieda, za svečano događanje je odabrala prekrasnu crnu haljinu midi kroja koja prati liniju tijela te je krasi zlatni print cvijeća.

Riječ je o dizajnerskoj haljini s potpisom belgijskog brenda Dries Van Noten, koji slovi za jedan od zasigurno najuspješnijih skandinavskih brendova. Elegantna haljina istaknula je kraljičinu vitku figuru, a kraljica je noge dodatno izdužila zlatno-crnim sandalama s potpisom svog omiljenog španjolskog brenda cipela Magrit.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cjelokupan stajling Letizia je začinila zlatnim naušnicama u obliku cvjetova koje nose potpis dizajnerice Helene Nicolau te elegantnom clutch torbicom, također u kombinaciji crne i zlatne.

Mnogi su primijetili kako se kraljica odvažila na novi imidž. Lijepa španjolka godinama je njegovala dugi lob koji jedva prekriva ramena, stilizirajući kosu na ravno ili je lagano uvijajući, no čini se kako joj je dugogodišnja frizura dosadila te se odlučila na promjenu.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Scoop / Zuma Press / Profimedia

Letizia je na svečanom događanju po prvi put pokazal svoju novu bob frizuru, stepenasto odrezanu tako da od stražnje strane prema licu kosa ide od kraćeg ka dužem. Bob godinama unazad slovi za najpopularniju frizuru, a na nju se odvažile i brojne druge slavne dame, uključujući i Hrvatice.

Monica Belluci, Bella Hadid, Indira Levak, Naomi Watts, Margot Robbie, Olivia Culpo, Michelle Williams, Irina Shayk, Antonija Blaće, Iva Šulentić i Dua Lipa samo su neke od poznatih ljepotica koje nisu popustile pred ovim trendom.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Yamil LAGE / AFP / Profimedia