OMILJEN ODABIR

Španjolska kraljica ne može odoljeti cipelama od 760 kuna

27.09.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora španjolska kraljica Letizia uspješno potvrđuje svakim javnim pojavljivanjem

Lijepa španjolska kraljica održala je modnu lekciju iz poslovnog stila odijevanja u blejzeru od tvida s pripadajućom suknjom olovka kroja tijekom dočeka uvaženih gostiju u španjolskoj palači Zarzuela u Madridu.

Formalno izdanje Letizia je kompletirala klasičnom crnom dolčevitom dok je odabir cipela pao na cjenovno pristupačne sandale s potpisom Stevea Maddena.

Crne sandale s PVC detaljem u prodaji se nalaze po cijeni od 760 kuna, a koliko je španjolska kraljica oduševljena navedenim modelom, dovoljno govori činjenica da je isti nabavila i u bež verziji, u kojoj se posljednji put imala priliku vidjeti u srpnju ove godine, kada ih je nosila uz točkastu haljinu s potpisom slavne venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere.

  • +12
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U zanimljivom kompletu od tvida s kožnim detaljima Letizia se istog dana pojavila na obilježavanju 30. obljetnice ulaska žena u redove civilne zaštite i 25. obljetnice prvog ulaska žene u španjolsku Vojnu akademiju na funkciji časnice.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia