RASKOŠ U BIKINIJU

Sofia Vergara fotkom iz prošlosti izbezumila obožavatelje

14.04.2017 u 16:06

Bionic
Reading

Glumicu Sofiju Vergaru mnogi smatraju jednom od najljepših zvijezda na svijetu, a novom objavom na društvenim mrežama vjerojatno je razuvjerila sve one koji su možda mislili drugačije

Latino ljepotica na svome je profilu na Instagramu objavila fotografiju iz nekih prošlih dana te usput pokazala da se zna našaliti. Objavila je fotografiju u minijaturnom bikiniju koji ima tanga gaćice pa je sigurno oduševila mnogobrojne fanove budući da su njezine raskošne obline u prvom planu.

Tangice su otkrile njenu stražnjicu, a fatalna Sofia uz fotografiju je napisala da su to neka dobra stara vremena kada još nije bila svjesna da joj dvije omiljene stvari, sunce i masnoće, mogu naštetiti. Usput je iskoristila oznaku hashtag kako bi naglasila da su joj obje tako strogo zabranjene stvari zapravo uljepšale stražnjicu.

I za to je dobila mnogobrojne pohvale i pozitivne komentare svojih obožavatelja, a činjenica je da se današnje fotografije zanosne zvijezde hit serije 'Moderna obitelj' ne razlikuju puno.

Četrdesetčetverogodišnja ljepotica i dalje ima zanosno tijelo, a bombastične obline rado naglašava izazovnom i uskom odjećom. Prelijepa Sofia nedavno je rekla za časopis Self kako je svjesna da stari, ne zamara se time jer zna da se to vidi na svima bez obzira na to što primjerice redovno vježbaju: 'Sve što mogu učiniti jest brinuti o sebi.' Dodala je kako zato svakih šest mjeseci mijenja stilove vježbanja jer su joj je tako zanimljiviji i lakše odrađuje treninge.

Gracias @michaelkors for this little number🎉 #oscars2017 @vanityfair

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)