KAKVI TRBUŠNJACI

Sofia Richie se obukla kao da ju je potres izbacio na ulicu, ali gotovo da joj se nema što za zamjeriti

17.05.2020 u 17:30

Bionic
Reading

Da je u ovakvom izdanju kojim slučajem u ožujku zatečena na zagrebačkim ulicama, dalo bi se zaključiti da je Sofia Richie brže-bolje spas pred drugim valom podrhtavanja tla potražila na otvorenom

Zgodna manekenka, kećer slavnog glazbenika Lionela Richieja, odlučila je tijekom vikenda ignorirati preporuke nadležnih epidemioloških službi o suzdržavanju od posjeta obitelji i prijateljima.

Prema outfitu zgodne manekenke moglo bi se zaključiti da je odluku o posjetu prijateljima donijela prilično ishitreno pa nije imala vremena za dotjerivanje.

Sofia je van izašla u crnim širokim hlačama za po doma, a gore je imala samo gornji dio smeđeg bikinija londonskog brenda Hunza G.

Cijena ovog bikinija iznosi oko 1150 kuna, a marka je omiljena među slavnim damama pa bikinije Hunza G rado nose Rosier Huntington-Whiteley i Emily Ratajowski.

Za lijepu Sofiju koja većinu svog vremena provodi u bikinijima, što zbog posla, a što zbog životnog stila, zapravo nije nimalo neobično što gradom šeta u grudnjaku kupaćeg kostima.

Teško da bi joj zbog predivne figure i isklesanih trbušnjaka to uopće netko mogao i zamjeriti, ali ono što bode u oči, pa taman da je s prijateljima krenula i na plažu, su mucaste bijele šlape.

  • +5
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: LESE/BAM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia