OTOČJE TURKS I CAICOS

Najmlađa kći slavnog pjevača pozirala u toplessu: Sofia Richie pokazala zamamne obline na pješčanoj plaži

16.07.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Zajedno s Kylie Jenner i njezinim najboljim prijateljicama, najmlađa kći Lionela Richieja, Sofia, privatnim je avionom doputovala na otočje Turks i Caicos kako bi proslavila lansiranje linije Kylie Skin

Kylie Jenner ne staje u svojoj namjeri da ju sa trona njezina bogatstva itko 'skine'. Nakon što je lansirala liniju dekorativne kozmetike otišla je korak dalje i na tržište plasirala liniju Kylie Skin. Upravo tim povodom u privatni je avion ukrcala svoje brojne prijateljice i s njima otputovala na egzotično otočje Turks i Caicos.

Među prijateljicama našla se i Sofia Richie, najmlađa kći slavnog pjevača Lionela Richieja, koja posljednjih mjeseci ne prestaje puniti medijske stupce, ponajviše zbog svoje ljubavne veze. Naime, 20-godišnja Sofia Richie već je godinu i pol u vezi sa 16 godina starijim Scottom Disickom, koji je javnosti poznat kao bivši partner jedne od sestara Kardashian, Kourteney, s kojom ima troje djece.

Sve to itekako je zanimljivo jer očito obitelj Kardashian nema apsolutno ništa protiv nove odabranice donedavnog im pridruženog člana obitelji.

  • +7
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sofia Richie, koja na svom Instagram profilu ima 4,7 milijuna pratitelja, ne prestaje oduševljavati odabirom svojih fotografija u kojima ističe svoje obline, a na pješčanoj plaži otočja Turks i Caicos otišla je i korak dalje i za fotografiju u toplesu u samo 24 sata dobila pola milijuna 'lajkova'.