STIL BEZ GREŠKE

Sofia Richie dobro zna kako se nosi najpopularniji modni trend ove sezone

28.02.2020 u 22:14

Bionic
Reading

Sofia Richie, 21-godišnja manekenka u usponu, modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama što redovito dokazuje svojim cool stajlinzima

Atraktivnu kćer slavnog pjevača Lionela Richieja fotografi prate u stopu gdje god da se pojavi.

Sofia ima istančan smisao za modu, a najveći modni uzor joj je starija sestra Nicole Richie, poznata fashionistica i modna dizajnerica.

  • +5
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Nicole je definitivno za mene ikona stila, ali i najbolja osoba za odlazak u šoping. Ona je jako iskrena. Dok se drugi boje da će mi povrijediti osjećaje ako kažu da mi nešto ne stoji dobro, s Nicole to nije slučaj', rekla je svojedobno Sofia koju su mediji neko vrijeme povezivali i s Justinom Bieberom.

Slavna ljepotica prilikom odlaska u jedan poznati restoran na Beverly Hillsu sa svojom prijateljicom bila je odjevena upravo kako nalažu aktualni trendovi.

Djevojka Scotta Disicka, bila je mamac za poglede u jakni i hlačama od kože, materijalu koji je ove sezone must have među zaljubljenicama u modu.

  • +6
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kožne komade već su uspješno isfurale mnoge slavne zaljubljenice u modu poput Meghan Markle, kraljice Letizije, Olivije Palermo, Hailey Bieber...

Trendi siva torbica i šareni top odlično su zaokružili ovaj besprijekorni look mlade ljepotice.

Iako su mnogi sumnjali da će ta veza potrajati, lijepa 21-godišnjakinja ne odvaja se od svojeg 15 godina starijeg odabranika, inače bivšeg partnera Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece.