D&G PORUČUJU

Snowboarderi postaju najveći zavodnici

20.01.2010 u 14:56

Bionic
Reading

Muškarac će iduće sezone sići sa snježnih padina i gdje god se našao, bit će neopisivo hladno. Zato ga griju svi mogući slojevi odjeće koju je našao u ormaru i navukao naoko bez smislenog reda… Barem su tako Dolce i Gabbana zamislili modernog muškarca

Dolce i Gabbana su posljednjeg dana ovogodišnjeg milanskog tjedna muške mode pokazali kako će biti odjeven muškarac tijekom sezone jesen/zima 2010/2011.

Šubara podstavljena krznom, golemi šalovi, puloveri s vječitim uzorkom pahulja i sobova, skijaška karta na vrpci oko vrata u društvu s pomponima, skijaške hlače i jakne sjajnih, glatkih površina, sve je to dio jednog jedinog outfita muškarca iduće zimske sezone. Čak i lagana pamučna majica s likom Disneyevog Mickeya Mausa, koja se nazire ispod svih tih debelih slojeva.

Čizme se vežu samo do pola, ostatak ostaje razvezan kako bi u njih stale skijaške hlače, a često i vodonepropusni nazuvci. Obvezni modni dodatak su i vunene rukavice s istim uzorkom, dok vunene kape krase golemi pomponi. Rijetkost nisu ni skijaške kacige, pa možemo zaključiti da će iduće sezone najveći zavodnici biti – snowboarderi!