LILY JAMES

Smjela kombinacija sjajno joj pristaje: Svi bruje o zgodnoj Britanki koja glumi u seriji 'Pam & Tommy'

04.02.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Lily James, britanska glumica koja u dugoočekivanoj seriji 'Pam & Tommy' o kućnom uratku poznatog showbizz para iz 90-ih, glumi bujnu plavušu Pamelu Anderson, gostovala je u talk showu Jimmyja Kimmela

Glumica koja je svojedobno bila u središtu skandala nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima izmjenjuje nježnosti s oženjenim glumcem Dominicom Westom s kojim je snimala u Italiji, za ovu se priliku pomno dotjerala.

Inače prirodna brineta koja je za potrebe uloge doživjela zapanjujuću transformaciju, sad je plijenila poglede u smjeloj kombinaciji koja je pokazala da je u top formi.

Efektan minijaturni top golih leđa spojila je s trendi hlačama zanimljivog kroja i vrtoglavim štiklama.

  • +5
Lily James Izvor: Profimedia / Autor: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zavodljiv make up i raspuštena kosa upotpunili su ovaj glamurozan look britanske zavodnice.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Inače, Huluova serija koju emitira Disney + dočekana je s velikim zanimanjem, a Lily i njezin kolega Sebastian Stan potpuno su se preobrazili kako bi dočarali legendarnu zavodnicu Pamelu Anderson i bubnjara glam heavy metal senzacije Mötley Crüe Tommyja Leeja. Fanovi su oduševljeni viđenim, a osobito bujnim poprsjem glavne glumice koja je za potrebe snimanja nosila vrlo uvjerljive protetičke grudi što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.

Serija od osam epizoda smještena je u najranije dane interneta i prikazuje što se dogodilo nakon što je škakljiva snimka seksa ukradena iz doma Pamele i slavnog rokera te izazvala neviđenu senzaciju 1997. godine.

  • +4
Serija 'Pam & Tommy' Izvor: Profimedia / Autor: Hulu / Ferrari / Profimedia

Glumac i komičar Seth Rogen ('Zalomilo se') glumi Randa Gauthiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihov famozni filmić iz kućne radinosti.

Rogen je također izvršni producent zajedno s kreativnim partnerom Evanom Goldbergom. U seriji glume i Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese i Mozhan Marnò.