vrući trend

Izazovni izrezi vraćaju se u modu, no sada su daleko od modnog kiča; ove komade itekako ćete poželjeti imati

04.02.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Nova modna sezona donosi uzbudljive modne trendove, a jedan od onih koji će svakako privlačiti pažnju čine odjevni komadi s izrezima. Košulje, haljine, hlače i suknje krasit će ovaj vrući trend koji će svakoj modnoj kombinaciji dati zavodljiv prizvuk

Tko kaže da se morate strpjeti sve do ljeta kako biste pokazali malo kože? Nov i vrlo uzbudljiv trend unosi zavodljivost i senzualnost u svakodnevne odjevne predmete, pa tako izrezi i prorezi krase donedavno obične crne dolčevite, pulovere na prugice, basic rebraste majice i midi haljine dugih rukava.

Dok su temperature još poprilično niske, volimo višeslojno odijevanje i nerijetko se vodimo motom 'više je više', a vrući trend izreza itekako je dobrodošla i svježa promjena u svakodnevnim stajlinzima u kojima već dulje vremena prevladavaju ležernost i naglasak na udobnosti.

Uz trendi pulovere, pletene haljine te hlače i suknje, izrezi djelomično otkrivaju pojedina područja kože dajući tako zavodljiv prizvuk čak i najjednostavnijim kombinacijama.

  • +9
Vrući modni trend: Izrezi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pred ovim modnim trendom već su pokleknuli brojni modni influenceri, a njihove ekstravagantne i prozračne odjevne kombinacije pokazuju da su izrezi itekako sjajan dodatak zimskim stajlinzima. Rastuću popularnost ovog trenda potvrđuje i ponuda omiljenih high street brendova koji nude doista maštovite i neodoljive modele što uspješno spajaju zavodljivost, eleganciju i urbani chic.

Prije nego li su izrezi zavladali urbanom modom predvodnice ovog stila bile su slavne pjevačice i glumice koje su itekako privlačile pažnju izazovnim haljinama s prorezima. Pjevačica Dua Lipa poznata je po upečatljivim modnim kombinacijama i pomalo ekstravagantnom stilu pa ne čudi da joj je upravo crna haljina sa strateški namještenim prorezima zapela za oko.

Ovaj zavodljiv trend prigrlila je i Alexa Demie, glumica iz serije 'Euforija'. Model Lena Gercke pokazala je pak kako izrezi lako mogu običan, na prvi pogled neupečatljiv modni komad transformirati u doista izazovan predmet. Naime uz proreze i skraćen kroj bež pulover dobio je posve drugu modnu dimenziju.