U 'VIDRI'

Slučajnost ili dogovor: Ecija Ojdanić i Jagoda Kumrić pojavile se na događanju u gotovo istim haljinama

11.11.2019 u 12:03

Bionic
Reading

Na proslavi 100. izvedbe hvaljene predstave 'Brodolomke' nije nedostajalo poznatih lica, a među uzvanicama zbog svog modnog odabira najviše su pozornosti privukle glumice Jagoda Kumrić i Ecija Ojdanić

Lijepe glumice su se u zagrebačkom kazalištu Vidra pojavile u gotovo identičnim kreacijama s potpisom domaće dizajnerice Katarine Baban, mini haljini retro stila načinjenoj od tvida s dvorednim zlatnim gumbima.

Plavokosa Jagoda odabrala je varijantu haljine u svijetloplavoj boji koju je uparila bež salonkama s mašnim i torbom u istoj nijansi dok se Ecija odlučila za bež haljinu spojivši je s trendi gležnjačama od brušene kože u boji konjaka i svjetlucavim clutchem.

OSVOJILE SRCA PUBLIKE

'Brodolomke' doživjele 100. izvedbu: Brojni poznati su ih došli podržati

Pogledaj galeriju

Inače, predstava 'Brodolomke', kultna predstava kazališta Moruzgva u koprodukciji Ludens teatra najizvođenija je hrvatska predstava u jednoj godini u zadnjih 5 godina, a još veći uspjeh leži u tome što je to predstava jednog nezavisnog kazališta koju je pogledalo više od 30.000 ljudi.

  • +4
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Predstava, nastala je prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander pod redateljskom palicom Krešimira Dolenčića, a dramaturginja je Ana Tonković Dolenčić. To je predstava koja govori o četiri sasvim različite žene imaju isti problem - alkohol, no ova predstava nije samo priča o alkoholizmu već o istaknutoj ljudskosti. Na fenomenalan način prikazana je ženska krhkost i činjenica da je žena danas suočena s mnogobrojnim izazovima i predrasudama, a alkohol je samo sredstvo utjehe koje može prouzročiti velike probleme.

Sinoćnju, 100. jubilarnu izvedbu ove predstave koja oduševljava publiku diljem Hrvatske nisu propustili ni brojni poznati, poput Ane Begić Tahiri, Mije Kovačić, Petre Dugandžić, Ivane Husar Mlinac...