SARAH JOSIPOVIĆ:

'Slijedi modna revolucija u Hrvatskoj'

09.05.2010 u 12:10

Bionic
Reading

Sarah Josipović otkrila nam je da je London Fashion Week novi partner Zagreb Fashion Weeka koji će se održavati od 9. do 13. lipnja u Boćarskom domu

'London Fashion Week novi je partner Zagreb Fashion Weeka', otkrila nam je sramežljivo Sarah Josipović sinoć na otvorenju modnog studia Luka, hrvatskog dizajnera Luke Grubišića

'Ne želim ništa prerano otkrivati, ali samo mogu reći da će ovo biti revolucija modnih događanja u Hrvatskoj. Ove godine ekskluzivni partner nam je London Fashion Week i planiramo dovesti brojne dizajnere i zvijezde iz Londona', odala nam je Sarah.

Saznali smo da se ove godine posebno pripremaju i da pripreme teku od jutra do mraka pa Zagreb Fashion Week odnedavno čak ima svoje profile na socijalnim mrežama Facebook i Twitter, što je im je umjesto dosadašnjeg glasnogovornika novi način komunikacije s javnošću.

'Mislim da je Zagreb dovoljno dugo bio uspavan i vrijeme je da se probudi iz zimskog sna. Cijela organizacja želi da Zagreb zaživi u stilu tog fashion weeka, tako da već sad možemo najaviti neke novosti i aktivnosti koje će se prije samog početka odvijati po gradu', objavila je gospođica Josipović.

Zagreb Fashion Week održavat će se od 9. do 13. lipnja 2010. u Boćarskom domu, tako da jedva čekamo vidjeti te novosti.