MODNA SLABOST

Slavnu brinetu potpuno osvojio brend koji obožavaju Hrvatice

06.03.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski, osim što redovito plijeni pozornost svojom zanosnom figurom, jednako oduševljava stilom odijevanja

Nakon što je svijet šokirala uplovivši u bračne vode, ali i modnim odabirom za svečanu prigodu - Zarinim narančastim kompletom - poznata manekenka i glumica Emily Ratajkowski još jednom dokazala je kako obožava nositi cjenovno pristupačne komade.

U odlasku iz omiljena restorana poznatih u Zapadnom Hollywoodu ova zanosna brineta uočena je u zanimljivoj casual kombinaciji.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uskim crnim trapericama pridružila je par upečatljivih bijelih gležnjača u špic i crnu torbicu sa zlatnim detaljima. U cjelokupnom izdanju posebno se istaknuo karirani sako s detaljem debljeg remena oko struka koji je naglašavao liniju.

Riječ je o sakou Emilyna, po svemu sudeći, omiljena high street brenda Zare, a u prodaji se nalazi po cijeni od 600 kuna.

Iako je često na meti kritičara zbog svojih seksi izdanja, Emily smatra da seksualnost može biti jedan vid feminizma.

'Dosta ljudi misli kako je seksualnost nešto što je oprečno feminizmu. S time se ne slažem. Pa ako ženama određujete kako trebaju izgledati i branite im da pokažu ljepotu svog tijela, zar to nije oprečno feminizmu?', rekla je Emily u nedavnom intervjuu za arapsko izdanje Harper's Bazaara.

  • +8
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia